Έσπασε ρεκόρ Γκίνες βλέποντας το «Avengers Endgame» 191 φορές (ΦΩΤΟ)

Έσπασε ρεκόρ Γκίνες βλέποντας το «Avengers Endgame» 191 φορές (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 191 φορές βρέθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες ο Ρομίρο Αγκουστίν Αλάνις από την Φλόριντα για να δει την ίδια ταινία. Το Avengers: Endgame».

Ο Ρομίρο αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε να κυνηγήσει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες συμμετοχής στις περισσότερες κινηματογραφικές προβολές της ίδιας ταινίας, όταν έμαθε ότι ο πρώην κάτοχος του ρεκόρ, ΝεμΡαπς, είδε το «Avengers: Infinity War», την προηγούμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς με υπερήρωες, 103 φορές.

Ο Ρομίρο σχεδόν διπλασίασε το ρεκόρ πηγαίνοντας να δει το «Avengers: Endgame» 191 φορές σε 90 ημέρες. «Οι ταινίες μας διδάσκουν βαθιά μηνύματα για τη ζωή, τον πολιτισμό και την κοινωνία», δήλωσε ο νέος κάτοχος του ρεκόρ.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της προσπάθειας ήταν η εγκατάλειψη της κοινωνικής μου ζωής με την οικογένειά μου, του γυμναστηρίου και η διαχείριση των ωρών εργασίας και των ωρών παρακολούθησης της ταινίας στους κινηματογράφους», ανέφερε σε συνέντευξή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X