Μέσι: Η παρεξήγηση με τον ΜακΤόμινεϊ που έβαλε... μέσο για τη φανέλα του! (VIDEO)

Μέσι: Η παρεξήγηση με τον ΜακΤόμινεϊ που έβαλε... μέσο για τη φανέλα του! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ ανέφερε πως παραλίγο να του αρνηθεί ο Μέσι να δώσει τη φανέλα του, γιατί νόμιζε πως εκείνος του είχε ανοίξει τη μύτη στο ματς της Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα το 2019!

Ο νεαρός χαφ των «κόκκινων διαβόλων» μίλησε για την νύχτα που ο Μέσι του είχε κρατήσει κακία για κάτι που ποτέ δεν είχε κάνει και για τον Ρομέρο που χρησιμοποιήθηκε ως… μέσο για να μεταφερθεί τελικά η φανέλα του ηγέτη της Μπαρτσελόνα στον ΜακΤόμινεϊ!

«Νόμιζε ότι εγώ τον είχα χτυπήσει και του είχε ανοίξει η μύτη και ήρθε να μου το πει τότε ο Σέρχιο Ρομέρο που είχε μιλήσει μαζί του!

Του απάντησα “όχι, όχι, πες του ότι ήταν ο Σμόλινγκ και κάνει λάθος γιατί αλλιώς δεν θα μου δώσει τη φανέλα και τη θέλω να τη βάλω στο δωμάτιό μου”» είπε ο ΜακΤόμινεϊ σε αυτή την αξιοπερίεργη ιστορία που εκτυλίχθηκε σε παιχνίδι του «Ολντ Τράφορντ» για το Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X