Τσιτσιπάς: «Είχα άγχος, απογοητευτική ήττα»

Τσιτσιπάς: «Είχα άγχος, απογοητευτική ήττα»
Photo Credits: INTIME

Ιδιαίτερα απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του στο Μαϊάμι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό από το Miami Open.

Ιδιαίτερα απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του στο Μαϊάμι, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του Στέφανος Τσιτσιπάς, τονίζοντας παράλληλα πως είχε αρκετό άγχος. «Είχα πολύ άγχος αυτές τις δύο εβδομάδες. Ειδικά αυτήν την εβδομάδα, ένιωθα πολύ άγχος. Ένιωσα ότι ήταν η ευκαιρία μου. Τα πήγα πολύ καλά, αλλά αισθάνομαι ότι μπορούσα να δείξω κάτι μεγαλύτερο»

Συνέχισε λέγοντας: «Είναι μια απογοητευτική ήττα. Είναι μια πολύ απογοητευτική ήττα, που προήλθε από τα δικά μου χέρια. Όλα ήταν υπό έλεγχο. Και ξαφνικά, δεν ξέρω, υπήρξε… αυτο-έκρηξη. Θα κρατήσω αυτές τις δύο εβδομάδες ως υπέροχες αναμνήσεις, που διασκέδασα πολύ παίζοντας στο γήπεδο».

Ο Στέφανος προηγήθηκε με μπρέικ στο δεύτερο σετ (0-2), είχε δύο μπρέικ πόιντ για το 0-3, ενώ είχε και δύο μπρέικ πόιντ στο 3-3. «Δεν χρειαζόταν καν να πετύχω άλλο μπρέικ. Απλά έπρεπε να κρατήσω το σερβίς μου. Δεν συνέβη. Στο 3-3, 15-40 έβγαλε ένα forehand πάνω στη γραμμή, ακριβώς στη γωνία του court. Αυτό προφανώς ήταν ένα τυχερό χτύπημα. Δεν είχα δει τέτοιο χτύπημα όλη την εβδομάδα και συνέβη στο μπρέικ πόιντ».

«Νομίζω ότι έπαιξα απίστευτο τένις μέχρι το 6-2, 2-0, αν περνούσα μπροστά με δύο μπρέικ, τίποτα δεν θα με σταματούσε. Ξαφνικά, αυτό το ένα χτύπημα άλλαξε όλη την ψυχολογία του ματς. Είναι υπέροχο για τον Χούρκατς που έκανε ό,τι μπορούσε για να με νικήσει, αλλά νιώθω ότι ήταν μια χαμένη ευκαιρία που δεν θα έπρεπε να συμβεί. Σίγουρα θα έπρεπε να πάνε τα πράγματα με το μέρος μου, θα έπρεπε να ήταν δική μου νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X