ΑΕΚ: Σβάρνας για δεξί μπακ με Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του Μπακάκη

ΑΕΚ: Σβάρνας για δεξί μπακ με Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του Μπακάκη
Photo Credits: INTIME

Ο Στράτος Σβάρνας θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στράτος Σβάρνας φαίνεται πως θα επιστρατευτεί ξανά για την θέση του δεξιού μπακ ώστε να καλύψει το κενό του τραυματία Μιχάλη Μπακάκη στον εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ανατροπή δεδομένων υπήρξε με τον τραυματισμό του Μιχάλη Μπάκαη στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ, για το εντός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, για την δεύτερη αγωνιστική των πλει οφ (19:30)

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην θέση αυτή, τον Στράτο Σβάρνα, καθώς φαίνεται πως δεν εμπιστεύεται τον Όλεγκ Νταντσένκο στο ανασταλτικό κομμάτι. Σε περίπτωση που αυτό γίνει οι Λάτσι και Νεντελτσεάρου θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί της ΑΕΚ, καθώς ο Τσιγκρίνσκι συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με την συμμετοχή στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ να είναι αμφίβολη.

Από εκεί κι έπειτα στην μεσαία γραμμή όπως όλα δείχνουν θα είναι οι Σιμάνσκι, Κρόιστιτσιτς και Μάνταλος, ενώ όσον αφορά την επίθεση στα δύο άκρα θα βρίσκονται οι Γκαρσία και Τάνκοβιτς με τον Ολιβέιρα στην κορυφή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X