Η Παρί ρίχνει την τιμή του Μπαπέ στα 120-150 εκατ. ευρώ

Διορία της Παρί στον Μπαπέ ως τις 10 Μαρτίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο του 2022, τόσο απομακρύνεται από την Παρί ο Κιλιάν Μπαπέ, ενώ πέφτει και η τιμή πώλησής του.

Γενικότερα, το τελευταίο διάστημα ο Κιλιάν Μπαπέ βγάζει διάφορους εκνευρισμούς. Τελευταίο το ξέσπασμά του, όπου εξέφρασε την ενόχλησή του για όσα λέγονται διαρκώς για το μέλλον του. Πρόσφατα μάλιστα είχε γκρινιάξει και για τη θέση που έχει στο γήπεδο. Κλάπως έτσι τώρα έρχεται και δένει ένα περίεργο δημοσίευμα της έγκυρης “Le Parisien”, η οποία ισχυρίζεται ότι όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του ο Γάλλος σούπερ σταρ, τόσο πέφτει η τιμή πώλησής του.

Και η τιμή του πλέον έχει φτάσει να κυμαίνεται μεταξύ 120-150 εκατ. ευρώ, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022. Αυτό είναι ένα δεδομένο που ίσως να τον πάρει μακριά από το Παρίσι αυτό το καλοκαίρι, κάτι που όσο περνάει ο καιρός, αρχίζει να γίνεται και το πιο βασικό σενάριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X