Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς

Τσιτσιπάς: «Δεν ήταν γραφτό…»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε οδυνηρό αποκλεισμό οδηγήθηκε ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Χούμπερτ Χούρκατς για τα προημιτελικά του Miami Open.

Με το «καλημέρα» στο ματς ο Στέφανος ξεκίνησε με μπρέικ στο σερβίς του Πολωνού και έκανε το 2-0 με απίθανα σερβίς στέλνοντας το μήνυμα στον αντίπαλο του. Ο Τσιτσιπάς έχασε την πρώτη ευκαιρία να τελειώσει το σετ όταν στο τρίτο γκέιμ προηγήθηκε 40-15, αλλά τελικά έχασε πέντε μπρέικ πόιντ και γκέιμ με τον Χούρκατς να απειλεί με τη σειρά του με μπρέικ αμέσως μετά, αλλά και στο 3-2, ωστόσο ο Στέφανος κράτησε το σερβίς του. Κι αφού έκανε το 4-2, στα επόμενα δύο γκέιμ έκανε ότι ήθελε τον Χούρκατς φτάνοντας εύκολα στο 1-0.

Κι ενώ το δεύτερο σετ ξεκίνησε επίσης ιδανικά με τον Τσιτσιπά να κάνει πάλι μπρέικ και να φτάνει στο 2-0, η συνέχεια ήταν διαφορετική. Ο Τσιτσιπάς στο τρίτο γκέιμ είχε διπλό μπρέικ πόιντ, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Πολωνός ανέβασε τρομερά την απόδοση του με αποτέλεσμα όχι μόνο να σώσει το μπρέικ, αλλά να ισοφαρίσει σε 2-2 και να ξεκινήσει ένα τρομερό σερί φτάνοντας στην επικράτηση με 6-3.

Έτσι όλα κρίθηκαν στο τρίτο σετ όπου ο Τσιτσιπάς εμφανώς κουρασμένος (και εκνευρισμένος) στο 5ο γκέιμ προηγήθηκε με 40-0, αλλά ο Χούρκατς έκανε το μπρέικ καταφέρνοντας να κρατήσει αυτό το πλεονέκτημα ως το τέλος καθώς πήρε το σετ με 6-4 και την πρόκριση για τον ημιτελικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X