Ξεκάθαρο «όχι» της ΑΕΚ στην πρόταση του Ολυμπιακού για τελικό Δευτέρα του Πάσχα

Ξεκάθαρο «όχι» της ΑΕΚ στην πρόταση του Ολυμπιακού για τελικό Δευτέρα του Πάσχα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απάντησε στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρο «όχι» έδωσε η ΑΕΚ στην πρόταση του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, η πειραϊκή ομάδα πρότεινε αντί για τις 22 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να διεξαχθεί τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου 2021, πριν από τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, που είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 5-6 Μαΐου.

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αυτό θα συνέβαλε στο να έχουν μία επιπλέον εβδομάδα ξεκούρασης όλες οι ομάδες και ειδικά όσες θα συμμετάσχουν στα προκριματικά των Κυπέλλων Ευρώπης. Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες της ημιτελικής φάσης αρχικά,  επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν με την ΕΠΟ να έχει τελευταίο λόγο.

Η ΑΕΚ έχει δώσει επίσης αρνητική απάντηση από το βράδυ της Τετάρτης. Η ΑΕΚ ενημέρωσε την Λίγκα, στα πλαίσια της οποία έγινε και η πρόταση, πως δεν συναινεί. Η εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας για την διαμόρφωση του αγωνιστικού προγράμματος, οδήγησε στο συμπέρασμα πως είναι ανεδαφική η συγκεκριμένη πρόταση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X