Κύπελλο Ελλάδος ποδοσφαίρου: Αρνητικοί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να γίνει ο τελικός τη Δευτέρα του Πάσχα

Κύπελλο Ελλάδος ποδοσφαίρου: Αρνητικοί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να γίνει ο τελικός τη Δευτέρα του Πάσχα
Photo Credits: INTIME

Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή ούτε από την ΑΕΚ, ούτε από τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνητική ήταν η απάντηση των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην αλλαγή τελικού που ζήτησε ο Ολυμπιακός  προκειμένου να μεταφερθεί για την Δευτέρα του Πάσχα.

Ο Ολυμπιακός -μέσω του Κώστα Καραπαπά- κατέθεσε πρόταση να διεξαχθεί στις 3 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου, και όχι στις 22 του μήνα, με τις υπόλοιπες ομάδες να διατηρούν μια επιφυλακτική στάση, θέλοντας να εξετάσουν αγωνιστικά αυτή τη παράμετρο και κατόπιν να απαντήσουν.

Μάλιστα, επί του θέματος τοποθετήθηκε σήμερα και ο πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως: «Βρισκόμαστε σε επαφή και μόλις έχουμε απάντηση θα προχωρήσουμε. Χρειάζεται ομοφωνία και των τριών. Πολύ σύντομα θα έχουμε εξέλιξη».

Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή ούτε από την ΑΕΚ, ούτε από τον ΠΑΟΚ που απάντησαν  αρνητικά στους Πειραιώτες για μετάθεση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, κάτι που σημαίνει πως δεν επιτυγχάνεται η αναγκαία ομοφωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X