Πάνος Λούπος: «Η μπασκετική ΑΕΚ θα βρει το δρόμο της, αλλά μακριά από όσους την... πούλησαν και έβαλαν το "εγώ" τους πάνω από την ομάδα» (VIDEO)

Πάνος Λούπος: «Η μπασκετική ΑΕΚ θα βρει το δρόμο της, αλλά μακριά από όσους την... πούλησαν και έβαλαν το "εγώ" τους πάνω από την ομάδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Πάνου Λούπου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Βρισκόμαστε τρεις μέρες πριν από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, με τους «κιτρινόμαυρους» να πηγαίνουν με πολλά προβλήματα.

Ο Πάνος Λούπος στο σημερινό σχόλιο για την ΑΕΚ τονίζει πως η ποδοσφαιρική Ενωση δεν έχει καταφέρει να εμπνεύσει την πίστη των φιλάθλων, καθώς βρίσκεται σε μία συνεχιζόμενα αρνητική κατάσταση.

Ενώ ενόψει και του Κυριακάτικου ντέρμπι αναφέρεται και στα προβλήματα, όπως αυτό του Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Πάνος Λούπος κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στο μπάσκετ και στον χθεσινό αποκλεισμό από τη συνέχεια του BCL, αλλά και στα γεγονότα που έγιναν τις τελευταίες ημέρες με Ρογκαβόπουλ0 και Λοτζέσκι.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Το σχόλιο του Πάνου Λούπου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X