Η ΑΕΚ τσεκάρει και τον Μπαλμπουένα για στόπερ!

Η ΑΕΚ τσεκάρει και τον Μπαλμπουένα για στόπερ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ περιμένει τον Ντα Σίλβα και τσεκάρει ζεστά και την περίπτωση του Παραγουανού στόπερ της Γουέστ Χαμ, Φαμπιάν Μπαλμπουένα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τσεκάρει και την περίπτωση του Φαμπιάν Μπαλμπουένα. την ώρα που περιμένει απάντηση από τον Νταμιάν Ντα Σίλβα.

Ο Ντα Σίλβα πάντως είναι ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας. Μέχρι στιγμής οι κουβέντες πάνε καλά όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ. Αλλά δεν υπάρχει πλαίσιο οριστικής συμφωνίας με τον αρχηγό της Ρεν. Στην ΑΕΚ όμως επειδή πλέον η λειτουργία έχει αλλάξει πολυεπίπεδα, ψάχνουν άμεσα και εναλλακτικές λύσεις αν δεν πάει καλά το θέμα του 33χρονου Ντα Σίλβα.

Και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, στην ΑΕΚ έχουν επικεντρωθεί και στον Φαμπιάν Μπαλμπουένα, στόπερ της Γουέστ Χαμ. Ο Παραγουανός αμυντικός της ομάδα του Λονδίνου φέτος μετρά 12 ματς στην Premier League με 1.000 αγωνιστικά λεπτά και 1 γκολ (στο 3-3 με την Τότεναμ), ενώ έχει πάρει μόλις μία κίτρινη κάρτα. Στο πρωτάθλημα έχει να παίξει από τα τέλη Δεκεμβρίου και δεδομένα ψάχνεται. Επίσης μετρά 3 ματς στο Λιγκ Καπ και 1 στο Κύπελλο Αγγλίας φέτος.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε το 2018 τριετές συμβόλαιο, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Κορίνθιανς σε 136 παιχνίδια και έχοντας πετύχει 11 γκολ. Αποκτήθηκε έναντι περίπου 5 εκατ. ευρώ από τη λονδρέζικη ομάδα, ενώ αυτό αποτέλεσε το πρώτο ποδοσφαιρικό βήμα του εκτός Λατινικής Αμερικής. Πλέον μένει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς και η ΑΕΚ τσεκάρει ζεστά την περίπτωση του.

Ποιος είναι ο Μπαλμπουένα

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην Τσέρο Ντε Φράνκο, την Ρούμπιο Νου, την Νασιονάλ, την Λιμπερτάδ, πριν φύγει από την πατρίδα του και πάει το 2016 στην Κορίνθιανς όπου έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και έφτασε να πάρει την μεταγραφή για την Premier League.

Επίσης, μετρά 14 ματς με την Εθνική Παραγουάης. Έκανε ντεμπούτο το 2015 και έπαιξε τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2020, όντας ενεργό μέλος της Εθνικής.

Η ΑΕΚ τσεκάρει πολύ ζεστά και την περίπτωση του Μπαλμπουενά, ο οποίος με βιογραφικό από την Premier League όπου έπαιξε 52 ματς την τελευταία 3ετία και ύψος 1.88μ. Δείχνει να έχει πολλά από αυτά που αναζητά η Ενωση. Έχει δυναμικό παιχνίδι, αρκετά γρήγορος, αλλά είχε και τραυματισμούς που τον άφησαν εκτός.

Ο μάνατζερ του Ρενάτο Μπιτάρ προ ημερών πάντως επιβεβαίωσε ότι στο φινάλε της χρονιάς θα αποχωρήσει από τα «σφυριά» ο Μπαλμπουενά. «Μιλάμε με πολλές ομάδες, αλλά τίποτα ειδικότερα, υπάρχουν πολλές επιλογές για τον Φαμπιάν. Προς το παρόν, δεν θα συνεχίσει στη Γουέστ Χαμ, αλλά θα συνεχίσει στην Ευρώπη» είπε σχετικά και ουσιαστικά άνοιξε την… πόρτα αποχώρησης του. Και από εκεί η ΑΕΚ… βρήκε την ευκαιρία να τον τσεκάρει.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση Νο1 επιλογή είναι ο Νταμιάν Ντα Σίλβα. Και η Ενωση θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για τον αρχηγό της Ρεν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X