Γκαρσία: «Νιώθω κουρασμένος από τα μεγάλα ταξίδια, αλλά πανέτοιμος για Ολυμπιακό»

Γκαρσία: «Νιώθω κουρασμένος από τα μεγάλα ταξίδια, αλλά πανέτοιμος για Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για την τελευταία περιπέτειά του με την Εθνική του Τρίνινταντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι Γκαρσία αναφέρθηκε στο ταξίδι του στην άλλη άκρη της γης, την Εθνική της χώρας του, αλλά και τα αδέρφια του που είναι επίσης ποδοσφαιριστές.

Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ένα πολύωρο ταξίδι στην άλλη άκρη της γης, για να αγωνιστεί με την Εθνική Τρινιντάντ και Τομπάγκο, αλλά και να παίξει μαζί με τον αδερφό του.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Εθνικής Τρινιντάντ και Τομπάγκο, πετυχαίνοντας ένα γκολ και βγάζοντας δύο ασίστ στους αγώνες με την Γουϊάνα και το Πουέρτο Ρίκο. «Πολλές ώρες ταξιδιού. Πάντα είμαι παρών όταν με καλεί η Εθνική να με βοηθήσω. Νιώθω κουρασμένος, αλλά είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι», δηλώνει στο novasports.gr

Ένα γκολ και δύο ασίστ για τον 23χρονο εξτρέμ της Ένωσης με την Εθνική ομάδα της χώρας του, με τον ίδιο να δηλώνει: «Είναι θετικό να κάνω ασίστ και γκολ, τα στατιστικά είναι καλά για την ομάδα τελευταία και ελπίζω να συνεχίσουμε ανάλογα»

Για τη συνύπαρξη στην Εθνική ομάδα με τα δύο αδέρφια του, τον 27χρονο Ναθάνιελ και τον 20χρονο Τζούντα, ο Λιβάι Γκαρσία τόνισε: «Ζήσαμε το απόλυτο όνειρο. Από όταν αρχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο το ονειρευόμασταν και έγινε πραγματικότητα. Τώρα ήμουν μαζί με τον μικρότερο και τα περάσαμε πολύ καλά».

Όσο για το ποιος είναι καλύτερος από τα τέσσερα αδέρφια ο Γκαρσία θα πει: «Ο νεότερος είναι ο καλύτερος και ελπίζω να τον δούμε να παίζει στην Ευρώπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X