Ντόρτμουντ: «Δεν πωλείται ο Χάαλαντ το καλοκαίρι» (VIDEO)

«Στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Χάαλαντ για 100 εκατ. ευρώ!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ραντεβού του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, με τον Μίνο Ραϊόλα και τον πατέρα του Έρλινγκ Χάαλαντ, Αλφ Ιγκε, δεν έμεινε… μυστικό όπως επιθυμούσαν τα εμπλεκόμενα μέρη. Καθώς το «ταξίδι-αστραπή» στη Βαρκελώνη αποκαλύφθηκε από τη Sport – μάλιστα τα ισπανικά media έδωσαν συνέχεια στο θέμα υποστηρίζοντας ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα – δεν άργησε να έρθει και η αντίδραση της Ντόρτμουντ.

Ήρθε από τα χείλη του αθλητικού διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Μίχαελ Τσορκ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο 20χρονος Νορβηγός φορ δεν πωλείται την ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο. «Χθες μίλησα με τον Ραϊόλα (ατζέντης του Χάαλαντ). Αποσαφήνισα τις προθέσεις μας. Δεν πωλείται το καλοκαίρι παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από μεγάλες ομάδες», υποστήριξε ο Τσορκ υπενθυμίζοντας ότι ο Χάαλαντ – ο οποίος έκανε το χειρότερο σερί στην επαγγελματική του καριέρα απέχοντας από το σκοράρισμα για τρία διαδοχικά ματς – έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την ομάδα της Βετσφαλίας.

Καθώς η Ντόρτμουντ κρατά αυτή τη στάση, μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της Μπαρτσελόνα, ή άλλων ομάδων που κινούνται εξίσου δυναμικά για την απόκτησή του. Η Ντόρτμουντ υπενθυμίζεται ότι τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2020 από τη Ζάλτσμπουργκ αντί 20.000.000 ευρώ. Η συνέχεια είναι γνωστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X