Η «βουτιά» στην απόδοση του Μέικον βυθίζει την ΑΕΚ

Η «βουτιά» στην απόδοση του Μέικον βυθίζει την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Αμερικανός κόμπο γκαρντ είναι αγνώριστος στα τελευταία 4 ματς, πράγμα που επηρεάζει όλη την απόδοση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μετράει 3 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια της αφού κέρδισε μόνο τον Άρη τις τελευταίες 8 μέρες. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό, με την κούραση από την υπερπροσπάθεια στις αρχές του μήνα, καθώς και τα 4 συνεχόμενα ταξίδια, φαίνεται να έφτασαν τους (υγιείς) παίκτες στα όρια τους.

Ένας από τους παίκτες που δείχνει να είναι πιο επηρεασμένος από όλους, είναι το πιο πρόσφατο απόκτημα της Ένωσης, ο Ντάριλ Μέικον. Ο Αμερικανός που εντυπωσίασε στα πρώτα του παιχνίδια με την ομάδα, βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση στην απόδοση του, με τις τελευταίες του εμφανίσεις να είναι προβληματικές. Σίγουρα η απουσία των πενταριών της ΑΕΚ, που είναι ικανοί στα τελειώματα μετά από πικ εν ρολ να του έχει στοιχίσει αφού αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο του παιχνιδιού του, είτε για να σκοράρει είτε για να δημιουργήσει,  αλλά ακόμα και τα ποσοστά του σε όλες τις κατηγορίες έχουν πέσει ραγδαία.

Ο Μέικον έχει αγωνιστεί σε 11 αγώνες με τους κιτρινόμαυρους σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και BCL. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την σύγκριση των πρώτων 7 αγώνων σε σχέση με τους τελευταίους 4.

Πρώτοι 7 Αγώνες

18,3 πόντους, (49% σουτ εντός πεδιάς, 39% τρίποντο, 86% βολές), 3,6 ασιστ, 2,6 ριμπάουντ, 1,3 λάθη σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Τελευταίοι 4 Αγώνες

10 πόντοι (33% σουτ εντός πεδιάς, 19% τρίποντο, 64% βολές), 0,5 ασιστ, 2 ριμπάουντ, 1,75 λάθη σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μέικον μετά τις εκπληκτικές πρώτες εμφανίσεις, βρίσκεται σε κάμψη και μαζί με αυτόν όλη η ομάδα αφού είναι ο δεύτερος σημαντικός πόλος στην επιθετική λειτουργίας της. Στην ομάδα βέβαια, τον πιστεύουν όλοι και είναι σίγουροι ότι τώρα που επέστρεψαν και οι απόντες, θα μπορέσει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, βοηθώντας και αυτός την ομάδα να πάρει την καλύτερη θέση στην κανονική διάρκεια για να έχει πλεονέκτημα στα πλέι-οφ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X