«Ο Ντα Σίλβα είναι σκληρός παίκτης, ηγέτης και τεράστια προσωπικότητα στα αποδυτήρια»

«Ο Ντα Σίλβα είναι σκληρός παίκτης, ηγέτης και τεράστια προσωπικότητα στα αποδυτήρια»
Photo Credits: INTIME

Η «ακτινογραφία» του αγωνιστικού προφίλ του Νταμιάν Ντα Σίλβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα ο οποίος είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ «ακτινογραφείται» απευθείας από τη… Γαλλία.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος δημοσιογράφος Φλορέντ Μπιμπιλόνι που αρθρογραφεί στην «L’ Equipe», στην «Agence France-Presse», στο «DNA Sports» και στην «RL Sports» μίλησε στην «ΩΡΑ των Σπορ» για τον Γάλλο στόπερ που βρίσκεται στα… ραντάρ της «Ένωσης» και σας αποκάλυψε πρώτο το enwsi.gr.

Η συνέντευξη για τον Ντα Σίλβα

Αρχικά, για τα αγωνιστικά στοιχεία του: «Είναι δυνατός αμυντικά βάζοντας καλά το κορμί του. Έχει εξαιρετικό… κεφάλι καθώς σκοράρει αρκετές φορές μέσω στημένων φάσεων. Είναι λίγο αργός, αλλά τρομερός στα τάκλιν. Ενώ μερικές φορές του λείπει δυναμικότητα», είπε χαρακτηριστικά σκιαγραφώντας το προφίλ του».

Παράλληλα, όσον αφορά την πρόταση ανανέωσης της Ρεν προς τον παίκτη, ούτε ο ίδιος είχε κάποια νέα ενημέρωση. «Η Ρεν κατέθεσε πρόταση στον παίκτη, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω ενημερωθεί για το εάν έχει απαντήσει θετικά ή αρνητικά. Υπάρχει στασιμότητα».

Τέλος, σχετικά με το γεγονός ότι είναι αρχηγός της Ρεν και για το εάν βγάζει την ηγετικότητα που χρειάζεται επισήμανε: «Είναι αρχηγός της Ρεν για χρόνια. Οπότε για να είναι, ναι είναι ηγέτης. Είναι μια τεράστια και σημαντική προσωπικότητα μέσα στα αποδυτήρια».

O Γάλλος στόπερ την Κυριακή ξεκινά πάλι το πρωτάθλημα Γαλλίας με την Ρεν, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρεμς και συνεχίζει την μάχη να βγει στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X