ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ κατέβασε την ένταση, αγωνία για τους διεθνείς

ΑΕΚ: Ο Χιμένεθ κατέβασε την ένταση, αγωνία για τους διεθνείς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ από χθες έριξε πολύ τους ρυθμούς προπόνησης στα Σπάτα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε μετά από ένα αρκετά δυνατό διάστημα 10 ημερών στα Σπάτα, να ρίξει την ένταση. Έτσι και ο Κώστας Γαλανόπουλος που μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα, το έκανε σε πολύ χαλαρό τέμπο. Ο τραυματισμός του ήταν μεγάλος χρονικά και δύσκολος και δεν έχει ακόμη άνεση με τις επαφές στην προπόνηση. Έτσι θα γίνει ομαλά η ένταξη του στην ομάδα ξανά. Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γαλανόπουλος αναμένεται να είναι στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα ρισκάρει ο Χιμένεθ να τον ρίξει από την αρχή σε ένα τόσο απαιτητικό ντέρμπι. Άλλωστε δεν νιώθει άνετα ακόμη ούτε ο ίδιος ο παίκτης. Έτσι η ΑΕΚ έχει διαθέσιμους χαφ τους Κρίστιτσιτς-Σιμάνσκι για τον άξονα, με Σιμόες-Σάκχοφ στις πατρίδες τους ακόμη.

Αναφορικά με τον Μιχάλη Μπακάκη, μπορεί να μην επέστρεψε ακόμη στα Σπάτα μετά τον τραυματισμό του χθες στην Τούμπα με την Εθνική, αλλά δύσκολα θα μπορεί να είναι έτοιμος. Είχε νιώσει ενοχλήσεις και στο ζέσταμα πριν το ματς, αλλά έπαιξε. Και δύσκολα θα μπορεί να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έτσι, ο Χιμένεθ πιθανότατα θα πάει είτε με τον Σβάρνα δεξί μπακ, είτε με τον Νταντσένκο.

Πάντως, ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ έχει αγωνία και για την κατάσταση που θα επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς που είναι επιβαρυμένοι από τα ματς και τα ταξίδια. Οπότε καθαρή εικόνα θα υπάρχει καλύτερα από αύριο Παρασκευή στα Σπάτα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X