Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Τριάρα στο Κόσοβο και κορυφή για Ισπανία (VIDEO)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Τριάρα στο Κόσοβο και κορυφή για Ισπανία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δεύτερη νίκη της σε τρεις αγώνες στον 2ο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης, που συμμετέχει και η Ελλάδα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, πέτυχε η Ισπανία.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε νίκησε με σκορ 3-1 το Κόσσοβο και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς. Με τη νίκη αυτή, οι «φούριας ρόχας» διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φτάνοντας τα 66 παιχνίδια με 52 νίκες και 14 ισοπαλίες. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και η υπ’ αριθμόν 180 συμμετοχή του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 86’. Χωρίς βαθμό και στην τελευταία θέση έμειναν οι Κοσσοβάροι.

Η Ισπανία προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τους Όλμο (5’) και Άλμπα (8’). Μετά από μερικά λεπτά… ηρεμίας, ήρθε ο Μοράτα στο 22’ να τεστάρει τα αντανακλαστικά του Ουικάνι, ενώ στο 34’ τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο Όλμο. Ο άσος της Λειψίας εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Άλμπα και με αριστοτεχνικό πλασέ στο αριστερό «Γ», έκανε το 1-0. Οι «φούριας ρόχας» σκόραραν σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την τελευταία φορά που απέτυχαν να χρονολογείται τον Νοέμβριο του 1992. Δύο λεπτά αργότερα, ο Φεράν Τόρες απλοποίησε τα πράγματα, αφού πέτυχε το 2-0 με δυνατό διαγώνιο σουτ.

Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ισπανία ήταν η απόλυτη κυρίαρχη και επιτίθεντο κατά… κύματα. Στο 52’ και στο 63’ ο Τόρες και ενδιάμεσα (53’) ο Όλμο δεν κατάφεραν να βρουν στόχο, φτάνοντας τις 20(!) τελικές προσπάθειες για τους γηπεδούχους. Το Κόσσοβο έψαχνε ακόμη την πρώτη τελική στο στόχο σε δύο αγώνες για τα προκριματικά και στην πρώτη προσπάθειά του στο 70’, ευτύχησε να σκοράρει με τον Χαλίμι, που μείωσε σε 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, ο Μορένο έδωσε ξανά «αέρα» δύο τερμάτων στην Ισπανία, κάνοντας το 3-1, το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X