Ζαγοράκης: «Στην καρδιά όλων η Εθνική» (VIDEO)

Ζαγοράκης: «Στην καρδιά όλων η Εθνική» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για την Εθνική ομάδα, τους στόχους της και για την προσπάθεια που αρχίζει στην Ομοσπονδία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στο Open έξω από το γήπεδο της Τούμπας πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Γεωργία:

Για την επίσκεψη στο ξενοδοχείο της Εθνικής: «Ήθελα να δω από κοντά τα παιδιά και τον προπονητή. Να τους υπενθυμίσω ότι θα είμαστε δίπλα τους και το ότι αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε ένα ποδοσφαιριστή».

Για την Εθνική ομάδα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της: «Ξεκινάει μια καινούργια διοργάνωση και μια νέα προσπάθεια. Όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να δίνουν χαρά στους Έλληνες. Έχουν καταλάβει ότι πρέπει να βγούμε από το τέλμα ως Εθνική ομάδα και ευχόμαστε ό,τι πιο θετικό ώστε η Εθνική να τα καταφέρει».

Για τις προτεραιότητες που έχει ο ίδιος στην ΕΠΟ: «Είναι πολλά αυτά που έχουμε να κάνουμε. Σήμερα είναι το ματς, ας το σεβαστούμε. Θα είμαστε συμπαραστάτες σε όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου της Ελλάδας και στο επαγγελματικό και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θα το βοηθάμε, δεν θα το κρατάμε προς τα πίσω».

Για το αν η Εθνική είναι προτεραιότητα: «Η Εθνική είναι στην καρδιά όλων μας και αναγκαστικά είναι η προτεραιότητα γιατί είναι ο καθρέφτης. Έχει δώσει χαρές και πιστεύω θα δώσει ακόμα περισσότερες. Αποκλειστικά πρωταγωνιστές είναι η ομάδα και κανένας άλλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X