Τα μπαγιάτικα non paper πειράζουν!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το νέο επικοινωνιακό ανέκδοτο του Ολυμπιακού!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτές τις μέρες έχω πάρει άδεια από την εφημερίδα και είμαι πιο… χαλαρός. Μπορώ να διαβάσω με άνεση περισσότερο την ειδησεογραφία και να διαβάσω και πίσω από τις λέξεις. Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι η πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός για τη μεταφορά του Κυπέλλου Ελλάδος σε άλλη ημερομηνία. Διάβασα για πρόταση… τομή. Και κάπου εκεί κύλησε ένα δάκρυ στο πρόσωπό του.

Τι προτείνανε λοιπόν; Να γίνει ο τελικός στις 3 Μαΐου στην αργία της Δευτέρας του Πάσχα. Μιλάμε για ΑΝΕΚΔΟΤΟ με όλη τη σημασία της λέξης και πάμε να εξηγήσουμε το γιατί.

Η 6η αγωνιστική των play off της Super League είναι προγραμματισμένη για τις 25 Απριλίου. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τρεις μέρες αργότερα στις 28 Απριλίου θα γίνει ο αγώνας ρεβάνς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ολυμπιακός που θα παίξει στις 25 Απριλίου εντός έδρας, έχει να φιλοξενήσει τρεις μέρες μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς του Κυπέλλου και πάλι στο Φάληρο.

Πάμε να δούμε και τι ακολουθεί μετά την προτεινόμενη ημερομηνία; Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τη μάχη της Ευρώπης να έχει «χτυπήσει» κόκκινο και ο Ολυμπιακός που είναι βέβαιος πρωταθλητής θα πάει στη Θεσσαλονίκη να παίξει με τον Άρη ένα ακόμα από αυτά τα καυτά ντέρμπι που δίνουν οι δύο ομάδες… Καλό ε; Μιλάμε για πρόταση τομή όχι αστεία…

Πάμε να δούμε και την ουσία του ζητήματος. Ο Ολυμπιακός φοβάται ένα και μόνο πράγμα. Με το πρωτάθλημα να έχει κριθεί θεωρεί πως οι παίκτες του δε θα έχουν τον ίδιο ζήλο μέχρι το τέλος. Θα δούνε που θα δούνε τα ματς των τελευταίων αγωνιστικών ως αγγαρεία και θεωρούν πως είναι καλύτερο να αντιμετωπίσεις έναν αντίπαλο όταν θα έχει καλύτερο ρυθμό, παρότι στο τέλος του Μάη.

Και αυτή η πρόταση τομή είναι να μαζέψουν τους παίκτες των δύο φιναλίστ στο ξενοδοχείο την… Κυριακή του Πάσχα. Και γιατί όχι να μην ψήσουν κιόλας κανένα αρνί και κανένα κοντοσούβλι έτσι για το καλό;

Πάμε και στο άλλο γεγονός που φοβούνται στο λιμάνι. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αναγκαστούν να ξεκινήσουν τις ευρωπαϊκές τους «υποχρεώσεις» δύο εβδομάδες νωρίτερα (σε περίπτωση για παράδειγμα που πάρει η Λίβερπουλ το Champions League, η οποία δε βγαίνει από την τετράδα της βαθμολογίας στη διοργάνωση).

Για αυτό θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατό γρηγορότερα την όλη ιστορία και να κάνουν και χαβαλέ στα τελευταία τους ματς, όπου ειδικά τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (με Αστέρα Τρίπολης έξω, ΠΑΟΚ μέσα και Παναθηναϊκό έξω) δε θα έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα.

Για γέλια και για κλάματα

Το πόσο καιρό σκέφτονταν μάλιστα αυτή την ιστορία -με ξεκάθαρο σκοπό να ξεκινήσουν νέο ντου στην ΕΠΟ με όποια προεδρία και αν υπήρχε σε αυτή και στη Super League) αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο και στο κείμενο που αναρτήθηκε σε «ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα.

Τι διαβάζουμε λοιπόν; Ότι όλο αυτό το πλάνο γίνεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και βάζουν μέσα και το ενδεχόμενο της ευρωπαϊκής τους πρόκρισης στους… 8 του Europa League. Γράφουν χαρακτηριστικά:

«Μπορούν όμως, οι δεύτεροι ημιτελικοί να γίνουν και νωρίτερα και συγκεκριμένα στο διήμερο 20-21 Απρίλη αρκεί να αξιοποιηθεί το κενό που είχε μείνει στο καλεντάρι (για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα στα πλει-οφ σε ενδεχόμενη πρόκριση του Ολυμπιακού στους 8 του Europa League) στις 14 Απριλίου».

Συγγνώμη ρε παιδιά… Δεν έχετε αποκλειστεί από την Άρσεναλ; Εδώ και δύο εβδομάδες έχετε αποχαιρετήσει το θεσμό. Δεν έφτασαν τα νέα στο λιμάνι; Ή μήπως το non paper δεν το διαβάσατε και το αφήσατε ως έχει από τη μέρα που σας το έστειλαν; Να τα προσέχετε τα μπαγιάτικα κείμενα. Κάνουν κακό…

ΥΓ: Η «Βασίλισσα» δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Είναι πραγματικά κρίμα, διότι δεν μπόρεσε φέτος να αγγίξει τους στόχους που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν. Η ήττα στον τελικό του BCL, ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, ο αποκλεισμός τώρα. Οι ατυχίες, οι αστοχίες, οι διαιτησίες (στο ματς του Κυπέλλου με το Λαύριο), οι τραυματισμοί κόστισαν. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος για αφορισμούς. Υπάρχει μπροστά το πρωτάθλημα το οποίο πρέπει η ομάδα να το διεκδικήσει μέχρι τέλους. Μετά ας γίνει το ταμείο…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X