ΑΕΚ: Μεγάλο «διπλό» επί του Εθνικού στο πόλο!

Εικόνες από το Εθνικός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επικράτησε με 7-4 του Εθνικού για την 8η αγωνιστική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απέδρασε με ένα μεγάλο «διπλό» από την έδρα του Εθνικού στον Πειραιά. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου επικράτησε με 7-4, στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Α1 πόλο Ανδρών.

Η «Ένωση» έφθασε τους 8 βαθμούς και θεωρητικά μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και πλέι οφ, την ώρα που ο Εθνικός παρέμεινε τελευταίος με 3 β. Σε ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και κλειστές άμυνες, ο Εθνικός προηγήθηκε 2-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν ισόπαλο 4-4. Η ΑΕΚ βελτίωσε στη συνέχεια την άμυνά της και κατάφερε να μη δεχθεί γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο, την ώρα που η ίδια πέτυχε δύο και μπόρεσε να προηγηθεί 6-4 στο τέλος του τρίτου. Στην τελευταία περίοδο, ο Φλέγκας και η άμυνα της ΑΕΚ ήταν εκ νέου εξαιρετικοί, με την Ένωση να μη δέχεται γκολ για δύο οκτάλεπτα και να φθάνει στη νίκη με τελικό σκορ 7-4.

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 0-2, 0-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς, Καραμπάτης, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς 1, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Χονδροκούκης, Πανταζόπουλος 2, Κόχειλας 1, Ρομπόπουλος, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπέλεσης, Μανδαλιός.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος 1, Κουτσιαλής 1, Βούκσεβιτς 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος 2, Βέκκος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X