Σεραφείδης για Μελισσανίδη: «Αν ήταν άλλος στη θέση του θα τα είχε παρατήσει!»

Σεραφείδης για Μελισσανίδη: «Αν ήταν άλλος στη θέση του θα τα είχε παρατήσει!»
Photo Credits: INTIME

Ο Στέλιος Σεραφείδης μίλησε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέλιος Σεραφείδης μίλησε στο «Πατρινόραμα» για την καριέρα του, αλλά και στο πως βλέπει την ΑΕΚ τώρα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Εκ μέρους των παλαιμάχων της ΑΕΚ, απευθύνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Δημήτρη Μελισσανίδη!» λέει κι εξηγεί το γιατί:

«Έχει αναλάβει το γήπεδο, το οποίο αν δεν ήταν αυτός δεν θα γινόταν ποτέ! Και ο κόσμος της ΑΕΚ τα βάζει με τον Μελισσανίδη. Είναι άδικο αυτό! Μα τι να κάνει ο άνθρωπος, μπορεί να τα προλαβαίνει όλα; Αντί ο κόσμος να τα βάζει με τους παίκτες, τα βάζει με τον Μελισσανίδη. Μιλάμε για έναν ιστορικό ηγέτη, ο οποίος κέρδισε μεγάλες μάχες όλα αυτά τα χρόνια με μύριες δυσκολίες και υπονόμευση, ακόμα και μέσα από την οικογένεια της ΑΕΚ.

Είναι άδικες οι βολές εναντίον του Μελισσανίδη! Το γήπεδο που φτιάχνει είναι ένα έργο που θα μείνει για πάντα! Θα αποτελεί φάρο αξιών για τους νέους και τις νέες! Σε λίγο θα καμαρώνουμε την «Αγιά Σοφιά», που θα είναι η ομορφότερη απόδοση τιμής στην προσφυγιά που ρίζωσε και μεγαλούργησε όλα αυτά τα χρόνια! Είναι από τους κορυφαίους παράγοντες διαχρονικά της ΑΕΚ, όπως ο Γκούμας, ο Μπάρλος, ο Αρκάδης, ο Ζαφειρόπουλος. Έχει ένα Ποντιακό πείσμα ο Μελισσανίδης και συνεχίζει. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα τα είχε παρατήσει!

Εγώ έχω φθάσει 86 χρονών και αυτό που θέλω πριν κλείσω τα μάτια μου, είναι να μπορέσω να πατήσω το πόδι μου στο νέο γήπεδό μας! Ας μπω στο γήπεδό μας και ας φύγω από τη ζωή!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X