Αραούχο: Τυφλή εμπιστοσύνη από τον Πέπε Μελ

Αραούχο: Τυφλή εμπιστοσύνη από τον Πέπε Μελ
Photo Credits: INTIME

Βασικός στα τελευταία ματς της Λας Πάλμας ο Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο ζει την τρίτη του θητεία στη Λας Πάλμας, μετά και τις θητείες του στην ΑΕΚ και ανέκαθεν ο Πέπε Μελ υπολόγιζε πως ο Αργεντινός θα μπορούσε να είναι ένας από τους πιο καίριους παίκτες του ρόστερ του.

Το «sportsfinding.com» φιλοξενεί άρθρο που αναφέρεται στον Αραούχο και έχει τον τίτλο «τυφλή εμπιστοσύνη σε Αραούχο».

Όσα αναφέρει το άρθρο

Ηταν πάντα ξεκάθαρο στον Πέπε Μελ πως ο Σέρχιο Αραούχο, που ζει την τρίτη του θητεία στη Λας Πάλμας μετά από αρκετούς δανεισμούς στην ΑΕΚ, θα ήταν ένας καίριος παίκτης στο ρόστερ του.

Ο προπονητής επίσης δήλωσε πριν από λίγους μήνες πως το πιστεύει ακόμα αυτά, πως αν και κάνει την δεύτερη γεμάτη του σεζόν με την Λας Πάλμας, πως «είναι πραγματικά η πρώτη φορά» που μπορεί να βασίζεται στον Αργεντινό επιθετικό.

Ο Αραούχο πάντα υπολογιζόταν από τον Μελ όταν ήταν υγιής, ο προπονητής είχε πειστεί από τα διαφορετικά στοιχεία που θα μπορούσε να συνεισφέρει, όπως η ταχύτητα του και η ικανότητα του να παίξει και ως πλέι μέικερ. Μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό και τις συνέπειες του, καθώς είχε αντιμετωπίσει αρκετά μυϊκά προβλήματα, ο «Τσίνο» έχει παίξει μέχρι στιγμής 19 ματς, 15 απ’ αυτά ως βασικός και έχει 1.218 λεπτά στο γήπεδο.

Το στοίχημα του Μελ για τον Αραούχο είναι να γίνει πιο σταθερός το 2021. Έτσι, μέχρι στιγμής, φέτος, ξεκίνησε βασικός σε 11 από τα 12 παιχνίδια που έπαιξε η Λας Πάλμας, απουσίαζε μόνο από κόντρα στην Rayo Vallecano (1-1) και επειδή αποβλήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Castellón σε άλλη κίτρινη καταστροφή (4-0).

Αν και έχει σημειώσει μόνο ένα γκολ φέτος, το αποφασιστικό στη Μαγιόρκα (0-1, 10-01-2021), δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να τον βγάλει από την βασική ενδεκάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X