Οταν ο Τζον Τραβόλτα γινόταν μέτοχος της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Οταν ο Τζον Τραβόλτα γινόταν μέτοχος της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Το 1980 η εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ» έγραφε πως ο Τζον Τραβόλτα γινόταν μέτοχος της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως θα σας φαινόταν αν ένας σταρ του Χόλιγουντ αποκτούσε μετοχές της ΑΕΚ; Πάντως το 1980, η εφημερίδα “Αθλητική Ηχώ” είχε… τρελάνει τους φιλάθλους της Ένωσης, καθώς ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως ο διάσημος ηθοποιός Τζον Τραβόλτα θα αποκτούσε μετοχές της νεοσύστατης ΠΑΕ ΑΕΚ!

Mάλιστα φέρεται να είχε προηγηθεί και η συμμετοχή της… Σοφία Λόρεν στα διοικητικά δρώμενα της Ένωσης, ενώ συνδετικός κρίκος ήταν ο παράγοντας του Δικέφαλου και κινηματογραφικός παραγωγός, Μιχάλης Λεφάκης!

Οταν ο Τζον Τραβόλτα γινόταν μέτοχος της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ιδού και το σχετικό ρεπορτάζ: 

«Ο σούπερ σταρ Τζον Τραβόλτα θα γίνει σύντομα μέτοχος της ΑΕΚ! Μετά τη διάσημη Ιταλίδα ηθοποιό Σοφία Λόρεν (είχε γράψει προ καιρού κατά αποκλειστικότητα η «ΗΧΩ»), ο «βασιλιάς της ντίσκο» αποδέχθηκε πρόταση να γίνει μέτοχος της «Ενώσεως».

Τόσο ο Τραβόλτα όσο και η Σοφία Λόρεν θα έρθουν τον προσεχή Μάιο στην Αθήνα (ίσως και νωρίτερα) γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Την πρόταση για να γίνουν μέτοχοι της ΑΕΚ έκανε στη Σοφία Λόρεν και στον Τζον Τραβόλτα ο σύμβουλος και μεγαλομέτοχος της «Ενώσεως» κ. Μιχάλης Λεφάκης, που όπως είναι γνωστό είναι συγχρόνως και κινηματογραφικός παραγωγός.

Τα δύο δημοφιλή αστέρια του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος θα τιμηθούν από την ΑΕΚ στο στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας, πριν από ένα ματς της ομάδας της «Ενώσεως».

Επίσης σε δεξίωση που θα διοργανώσει η ΑΕΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα παραδοθούν στη Σοφία Λόρεν και τον Τζον Τραβόλτα οι τίτλοι των μετοχών τους.

Τα πιο πάνω μας αποκάλυψε χθες ο κ. Μιχάλης Λεφάκης και πρόσθεσε ότι τόσο ο Τραβόλτα όσο και η Λόρεν έχουν γίνει ήδη φίλοι της ΑΕΚ και επικοινωνούν συχνά μαζί του για να πληροφορηθούν λεπτομέρειες από την αγωνιστική της πορεία.

Οταν ο Τζον Τραβόλτα γινόταν μέτοχος της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ο κ. Λεφάκης δεν παρέλειψε να συμπληρώσει ότι η απόφαση των δύο μεγάλων καλλιτεχνών να γίνουν μέτοχοι της «Ενώσεως» είναι γεγονός ιδιαίτερα τιμητικό για την ΑΕΚ, που ασφαλώς θα ανεβάσει σημαντικά τη δημοτικότητά της, ειδικά στον διεθνή χώρο.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η ΑΕΚ θα φροντίσει να δοθεί ιδιαίτερη δημοσιότητα στο γεγονός από τα Μέσα Ενημερώσεως του εξωτερικού.

Σχετικά με τις δημόσιες σχέσεις της ΑΕΚ είναι και αυτά που μας είπε ο κ. Πέτρος Λάλος χθες. Ο υπεύθυνος του γραφείου δημοσίων σχέσεων της «Ενώσεων» μας είπε χαρακτηριστικά: «Θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους με αυτά που θα πραγματοποιήσει η ΑΕΚ στον τομέα αυτόν.

Έχουμε ήδη δώσει εξετάσεις πάνω στις δημόσιες σχέσεις και έχουμε πετύχει απόλυτα. Η ΑΕΚ είναι πρωτοπόρος και σ’ αυτόν τον τομέα. Τώρα σκοπεύουμε να οργανώσουμε αυτό το τμήμα της ΑΕΚ πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Καθυστερούμε επειδή αυτά που σκοπεύουμε να κάνουμε δεν είναι και τόσο απλό να γίνουν.

Άλλωστε οι αρχαιρεσίες του ερασιτεχνικού, οι μεταγραφές και στη συνέχεια οι γιορτές μας ανάγκασαν να επιδείξουμε ίσως τη δραστηριότητα που θα έπρεπε. Ήδη, όμως, κατά τη συνάντησή μου με τον κ. Μπάρλο, χαράξαμε ένα γενικό πλάνο ενεργειών, πολύ σύντομα θα υλοποιηθεί».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Πηγή: Novasports

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X