Lockdown: Συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι -Ανακοινώσεις Χαρδαλιά, Κικίλια το απόγευμα

Lockdown: Εικόνες από την άδεια Αθήνα -Στο δρόμο 5.000 αστυνομικοί (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ανακοινώσεις για χαλάρωση μέτρων αναμένεται να προχωρήσουν το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς σε ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην οποία θα συμμετέχει και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της επιτροπής των ειδικών για τον κορωνοϊό η οποία αναμένεται να εξετάσει όλα τα στοιχεία και να προχωρήσει σε εισηγήσεις προς την κυβέρνηση.

Όπως τόνισε πάντως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η κυβέρνηση είναι σε αναμονή για τις εισηγήσεις της επιτροπής. Σημείωσε ότι θα λάβουν υπόψη από τη μια τα επιδημιολογικά δεδομένα που δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και από την άλλη ότι υπάρχει μια συσσωρευμένη κούραση και τα μέτρα δεν τηρούνται όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες. Στη συνέχεια θα ληφθούν οι αποφάσεις οι οποίες και θα ανακοινωθούν από τον κ. Χαρδαλιά.

Όλα δείχνουν ότι χαλαρώνουν τα μέτρα, ανοίγει το λιανεμπόριο με SMS -Τι προτείνουν οι ειδικοί

H επιτροπή συνεδριάζει υπό τη σκιά του αρνητικού ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού που σημειώθηκε χθες, με βασικά θέματα προς συζήτηση την απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων, αλλά και κάποιο άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Η κυβέρνηση άλλωστε επιθυμεί να βρεθούν δικλείδες αποσυμπίεσης για τους πολίτες, καθώς το πολύμηνο lockdown φαίνεται να έχει κουράσει την κοινωνία. Παράλληλα, αναζητά τρόπους ώστε να μειωθεί το τεράστιο κόστος που έχει για την οικονομία κάθε εβδομάδα με τα καταστήματα κλειστά.

Το στίγμα για τις αλλαγές στα μέτρα που θα εξετάσουν σήμερα οι ειδικοί έδωσαν με δηλώσεις του κυβερνητικά στελέχη.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X