«Η ΑΕΚ περιμένει στη γωνία για τον Ντα Σίλβα»

«Η ΑΕΚ περιμένει στη γωνία για τον Ντα Σίλβα»
Photo Credits: INTIME

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα αποτελεί τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για την άμυνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός της Ρεν, Νταμιάν Ντα Σίλβα, αποτελεί τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυση της άμυνας, με την «Ενωση» να του έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας foot-sur7.fr η ΑΕΚ περιμένει στη γωνία για να αποκτήσει τον Νταμιάν Ντα Σίλβα, ο οποίος ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεν, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Οι συζητήσεις ήταν σε εξέλιξη με τους υπεύθυνους της Ρεν», δήλωσε ο Ντα Σίλβα στις αρχές του έτους. «Μετά από αυτό, δεν ξέρω τι θα είναι μπροστά μου, δεν ξέρω αν θα είχα μια επιλογή να φύγω ή όχι.», είπε. Αυτή η επιλογή θα είχε συμβεί, γιατί σύμφωνα με το Ouest-France, ο ελληνικός σύλλογος ΑΕΚ Αθηνών είναι σε θέση να τον αποκτήσει. Επομένως, μια απόφαση θα πρέπει να ληφθεί γρήγορα από τον Ντα Σίλβα, αλλά και από την Ρεν».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X