Εθνική Ελλάδας: Να κάνει το καθήκον της απέναντι στη Γεωργία (VIDEO)

Εθνική Ελλάδας: Να κάνει το καθήκον της απέναντι στη Γεωργία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μονόδρομος η νίκη για την Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα υποδέχεται τη Γεωργία στο γήπεδο της Τούμπας, για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Η εθνική μας ομάδα θέλει να εξαργυρώσει την εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε στη Γρανάδα από την Ισπανία την περασμένη Πέμπτη και να κερδίσει τη Γεωργία, διατηρώντας τις πιθανότητές της για πρόκριση.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ σκοπεύει να παρατάξει με επιθετικό σχήμα την Εθνική, με διάταξη 4-2-3-1 με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα βγάλει το άγχος από τους διεθνείς.

Την «γαλανόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Τζαβέλλα, Παπαδόπουλο και Γιαννούλη ή Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Κάρλος Ζέκα και Ανδρέας Μπουχαλάκης. Η μεσοεπιθετική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Μπακασέτα, Λημνιό ή Φορτούνη (δεξί εξτρέμ) και Μασούρα ή Μάνταλο (αριστερό εξτρέμ). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γιώργος Γιακουμάκης ή ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πολωνός Μαρτσίνιακ, με βοηθούς τους Σοκολνίτσκι, Μπόνιεκ και τέταρτο τον Γκιλ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmote Sports1 και το Open TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X