Εφιαλτική πρόβλεψη: «Μπορεί να δούμε και μεγαλύτερους αριθμούς κρουσμάτων» (VIDEO)

Εφιαλτική πρόβλεψη: «Μπορεί να δούμε και μεγαλύτερους αριθμούς κρουσμάτων» (VIDEO)

Η πρόβλεψη του Δημοσθένη Σαρηγιάννη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεπέρασαν τα 4.000 τα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στη χώρα, με τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους να παραμένουν σε υψηλά νούμερα.

Την εκτίμησή του ότι δεν έχουμε δει ακόμα την κορύφωση του τρίτου κύματος της πανδημίας εξέφρασε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης.
Μιλώντας στο MEGA, o κ. Σαρηγιάννης δεν δίστασε μάλιστα να κάνει μια εφιαλτική πρόβλεψη για ακόμη περισσότερα κρούσματα την ερχόμενη εβδομάδα.

«Είναι μεγάλο νούμερο και μεγαλύτερο από τις προβλέψεις μας. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μεγαλύτερο βαθμό διασποράς», τόνισε αρχικά σχολιάζοντας το σημερινό αρνητικό ρεκόρ με τα 4.340 νέα κρούσματα.

Στη συνέχεια, αφού κατέστησε σαφές ότι «κρίσιμο σε αυτήν τη φάση είναι να τηρούνται όλα τα μέτρα», αλλά και να υπάρχει «αυτοσυγκράτηση στο θέμα του ανοίγματος», ήταν κατηγορηματικά αντίθετος στο άνοιγμα του λιανεμπορίου την ερχόμενη Δευτέρα (05/04).

Από την άλλη είπε «ναι« στο άνοιγμα μόνο των λυκείων.
Καταλήγοντας, ο κ. Σαρηγιάννης υπογράμμισε ότι «η χώρα δεν βρίσκεται στην κορύφωση του τρίτου κύματος της πανδημίας», ενώ την επόμενη εβδομάδα ίσως δούμε μεγαλύτερους αριθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X