ΑΕΚ: Η Ερασιτεχνική συνεχάρη τη νέα διοίκηση της ΚΟΕ

Ράτζεν: «Δέχτηκα την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, στην Ελλάδα είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Η Ερασιτεχνική συνεχάρη τη νέα διοίκηση της Κολυμβητικής ομοσπονδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανακοίνωση της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ συνεχάρη τη νέα διοίκηση της κολυμβητικής ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Εκ μέρους της ΑΕΚ, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξης Αλεξίου και οι Διοικητικοί Υπεύθυνοι των τμημάτων υγρού στίβου, ο κ. Πάνος Μιχαλόπουλος και ο κ. Γιώργος Κιρμίζογλου, συγχαίρουν τον κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η ΑΕΚ συγχαίρει επίσης τον κ. Νίκο Ξυλούρη για την εκλογή του στο αξίωμα του εκπροσώπου της ΚΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και τον κ. Σπύρο Γιαννιώτη και όλα τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΕ, ευχόμενη επιτυχία στο έργο τους.

Η ΑΕΚ ως ένα από τα νεότερα μέλη της ΚΟΕ, διαθέτοντας το απαραίτητο ιστορικό μέγεθος ενός καταξιωμένου αθλητικού σωματείου, με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο, θα είναι αρωγός σε κάθε θετική πρωτοβουλία της νέας διοίκησης ώστε να κολυμπήσει ο υγρός στίβος στην Ελλάδα, επιτέλους, ένα μέτρο παραπάνω, ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορα.

Αξιότιμε κ. Γιαννόπουλε, σε όλες τις προσπάθειες σας για να γεμίσουν οι πισίνες παιδιά και οι ομάδες με υγιείς επενδύσεις, η ΑΕΚ θα είναι ο παίκτης παραπάνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X