ΑΕΚ: Ούτε σήμερα μπήκαν Γαλανόπουλος-Τσιγκρίνσκι, επέστρεψε ο Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Ούτε σήμερα μπήκαν Γαλανόπουλος-Τσιγκρίνσκι, επέστρεψε ο Ολιβέιρα
Photo Credits: INTIME

Ξανά εκτός προπόνησης Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος - Επέστρεψε ο Νέλσον Ολιβέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο (19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ συνεχίζεται μετ’ εμποδίων.

Μετά τις ενοχλήσεις του Ευθύμη Χριστόπουλο, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είχε ξανά στη διάθεσή του τους, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστα Γαλανόπουλο.

Ο διεθνής Έλληνας μέσος ήταν να μπει από χθες στις προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε σήμερα (πιθανόν να γίνει αύριο) και φυσικά η συμμετοχή στο ντέρμπι την Κυριακή είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Οι υπόλοιποι παίκτες, εκτός των διεθνών (Μάνταλος, Μπακάκης, Σβάρνας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Κρίστιτσιτς, Νεντελτσιάρου, Μιτάι) και των Γεβγιέν Σάκχοφ, Αντρέ Σιμόες, προπονήθηκαν κανονικά.

Στα Σπάτα βρέθηκε και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος χθες δεν πρόλαβε να προπονηθεί, καθώς είχε χάσει την πτήση της ανταπόκρισης προς Αθήνα.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X