ΠΑΟΚ: Πωλείται ο Σφιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Πωλείται ο Σφιντέρσκι
Photo Credits: INTIME

Το συμβόλαιο του Κάρολ Σφιντέρσκι μπαίνει από το καλοκαίρι στον τελευταίο χρόνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ΠΑΟΚ με το συμβόλαιο του να μπαίνει από το καλοκαίρι στον τελευταίο χρόνο του ξέρουν ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να κρατήσουν τον Κάρολ Σφιντέρσκι στο ρόστερ της ομάδας.

Ο 24χρονος σέντερ φορ βρίσκεται στο προσκήνιο, μετά το γκολ που σημείωσε στο ντεμπούτο του με την εθνική Πολωνίας απέναντι στην Ανδόρα και δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι κόντρα την Αγγλία αύριο το βράδυ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ύστερα από τον τραυματισμό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι(θα μένει εκτός για 8-10 μέρες εκτός δράσης) είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει επιλογή του Πάουλο Σόουζα για την αρχική ενδεκάδα στην αναμέτρηση με την Αγγλία. Ειδικά από την στιγμή που ο Αρκάντιους Μίλικ είχε μια μέτρια έως κακή απόδοση στον αγώνα με την Ανδόρα, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

«Είναι ακόμα ντροπαλός, αλλά έχει αυξήσει την αυτοπεποίθησή του. Ήθελα να του δώσω την ευκαιρία νωρίτερα, αλλά τώρα ταιριάζει απόλυτα και είμαι χαρούμενος που βρήκε τον εαυτό του. Τρέχει σωστά, γρήγορα, δημιουργεί καταστάσεις, παίζει καλά με το αριστερό πόδι», ανέφερε ο Σόουζα μιλώντας για τον Σφιντέρσκι, που από την πλευρά του έδειξε να παραμένει προσγειωμένος.

«Το γκολ που σημείωσα στο ντεμπούτο μου είναι σίγουρα ένας εξαιρετικός λόγος για να είμαι ευτυχισμένος. Για αυτό δούλεψα από μικρή ηλικία. Χαίρομαι που ήρθε επιτέλους αυτή η στιγμή. Έχω μια ευκαιρία στην εθνική ομάδα, σημείωσα ένα γκολ και αυτό θα με συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής μου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πολωνός διεθνής.

Τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε πολύ κοντά στο να φύγει δανεικός στην Μπολόνια, ωστόσο η αξίωση του ΠΑΟΚ για υποχρεωτική ρήτρα άνω των 6 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο ανάγκασε την ιταλική ομάδα να «κάνει πίσω».

Γενικά στην Ιταλία ο Σφιντέρσκι έχει καλό όνομα και κανείς δεν αποκλείει πιθανή επιστροφή ομάδων του Καμπιονάτο το καλοκαίρι. Άλλωστε, πωλείται και το όνομά του είναι ψηλά στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X