Κλάψα και κόμπλεξ από τους... υπεράνω!

Κλάψα και κόμπλεξ από τους... υπεράνω!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τις Εκλογές της ΕΠΟ και τον οργανισμό του Ολυμπιακού που θέλει 100-0 ή τίποτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ καθόλου με τις Εκλογές στην ΕΠΟ. Αλλά επειδή κάποιοι και ειδικά όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού πάνε να μας βγάλουν τρελούς, θα ήταν καλό να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους, γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

Για σχεδόν ένα χρόνο και συγκεκριμένα από τον περασμένο Μάιο, με απίστευτα τρικ μέσω του… Λευτεράκη Αχυράκη, ο Ολυμπιακός και οι άνθρωποί του, που πιάνουν τα μπαλάκια για να δούνε τη θερμοκρασία τους, προσπαθούσαν να πατήσουν πόδι στην ΕΠΟ. Αυτοί που στα τέσσερα χρόνια της προηγούμενης διοίκησης κατέκτησαν δύο πρωταθλήματα (το περσινό και το φετινό), δεν έχουν αδικηθεί πουθενά και έχουν καταστρατηγήσει κάθε τι νόμιμο και ηθικό, φτάνει να περάσει το δικό τους!

Στην αρχή λοιπόν τους έφταιγε το εκλογικό σύστημα. Αυτό το οποίο χρησιμοποιούσαν όταν είχαν τη δική τους Χούντα! Προσπάθησαν μέσω του Υφυπουργού των… παραγγελιών να το αλλάξουν, αλλά πέτυχαν μια τρύπα στο νερό. Μετά λόγω του Covid οι εκλογές αν και αρχικά ορίστηκαν για τις 9 Οκτωβρίου μετατέθηκαν για τις 29 Οκτωβρίου, για τις 23 Νοεμβρίου, για τις 12 και τις 29 Δεκεμβρίου, για τις 19 Ιανουαρίου, για τις 19 Φεβρουαρίου, για τις 19 Μαρτίου και τελικά έγιναν το περασμένο Σάββατο.

Πριν φτάσουμε στο Σάββατο, οι… 100-0 πήγαν να βάλουν από την πίσω πόρτα τους διεθνείς στην Εκτελεστική Επιτροπή. Αυτούς που ξαφνικά αγάπησαν, διότι τα προηγούμενα χρόνια τους είχαν στην άκρη για τους «βλαχοπροέδρους» και τους Γκιρτζίκηδες που είχαν απολυτήριο μόνο από το Δημοτικό. Αυτοί μιλάνε!

Εχασαν τη γη κάτω από τα πόδια όταν είδαν την άμεση αντίδραση της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη

Είναι οι ίδιοι που όταν κατάλαβαν που πάει η δουλειά, όταν δηλαδή συνειδητοποίησαν πως ότι και να κάνουν, ακόμα και τον «εκλεκτό» του… Αυγενάκη και της Κυβέρνησης να βγάλουν Πρόεδρο, δε θα μπορούν να ελέγξουν τίποτα, για να μπορέσουν να βάλουν Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στην ΕΠΟ επιχείρησαν να βρούνε τρόπο να μπλοκάρουν την υποψηφιότητα του Ζαγοράκη!

Και έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν είδαν την άμεση αντίδραση της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη στην υπόθεση των εκλογών με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκα. Και μέσα σε όλα αυτά προσθέστε, ότι εκτός από τους διεθνείς (εκ των οποίων μόνο ο Σεϊταρίδης πήγε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα), πρότειναν οι αθεόφοβοι τον… Ανατολάκη! Που για να διαβάσει μία πρόταση (όχι να τη σκεφτεί μόνος του), θέλει τρεις μέρες!

Οι Εκλογές ανέδειξαν νικητή τον Ζαγοράκη, ηττημένο τον Αυγενάκη και κατατροπωμένο τον Ολυμπιακό. Ο οποίος αμέσως μέσω του «οργανισμού» του την έπεσε στον Υφυπουργό. Καλά να πάθει. Όταν κάνεις τέτοιες συνεργασίες, αυτά θα τα βρίσκεις μπροστά σου. Τώρα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ τον ανεβάζουν, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ τον κατεβάζουν υφυπουργέ… Ας πρόσεχε.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα η κλάψα δεν είχε τέλος! Ήθελαν λέει ισονομία και δεν την έχουν! Ρε πάτε καλά; Ποια ισονομία; Αυτή του 100-0; Αυτή που δεν επέτρεπε στον Αστέρα Τρίπολης να πάρει το Κύπελλο Ελλάδος για παράδειγμα; Πλάκα κάνετε; Εδώ μιλάμε για εκλογές! Ας κατεβάζατε υποψήφιο, να μας πει το… πρόγραμμά του και να τον ψηφίσουν οι Ενώσεις. Να δούμε τι ψήφους θα μαζεύατε να γελάσουμε λίγο.

Μιλάνε για βλαχοπροέδρους, αυτοί που έκαναν φιέστες μαζί τους! Μας κουνάνε το δάχτυλο πως αυτοί πανηγυρίζουν τίτλους και οι άλλοι προέδρους στην ΕΠΟ. Αφού είστε τόσο υπεράνω ρε παιδιά γιατί τόση ΚΛΑΨΑ; Γιατί την πέφτετε στον Αυγενάκη; Γιατί θέλετε ισονομία, αφού δεν βλέπετε κανέναν; Γιατί τόσα πύρινα άρθρα; Γιατί προσπαθήσατε τόσες φορές να βάλετε χέρια και πόδια στην ΕΠΟ;

Γιατί πριν τις εκλογές της ΕΠΟ με αφορμή έναν αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ισπανία, εκεί που νομίζατε ότι θα διασυρθεί η ομάδα μας α λα Γερμανία κάνατε επίθεση στον «τελειωμένο» Γραμμένο, στον Φαντ Σχιπ και στην Ομοσπονδία; Κρίμα τα υπόλοιπα κείμενα που είχατε έτοιμα και τελικά έμειναν στο συρτάρι. Δεν ανησυχώ όμως. Θα τα δημοσιεύσετε στην πρώτη γκέλα της Εθνικής. 1,05 δίνει…

Η απάντηση είναι πολύ απλή

Γιατί σήμερα όλη μέρα αντί να ασχοληθείτε με το ρεπορτάζ σας μας ζαλίσατε τον έρωτα για τον Θόδωρο Θεοδωρίδη και το πως θα πρέπει να του ανάψουμε λαμπάδα για το πέναλτι που πήρε η Εθνική, όταν οι ίδιοι οι Ισπανοί δεν αμφισβητούν το πέναλτι;

Η απάντηση είναι πολύ απλή! Γιατί όσα πρωταθλήματα και αν έχετε, όσα έτη… φωτός και αν μας διατυμπανίζετε πως είστε μπροστά, δεν είστε τίποτα άλλο από παρτάκηδες και κομπλεξικοί. Τα θέλετε όλα δικά σας με κάθε τρόπο! Όπως ακριβώς έλεγε και ο Αλεξανδρής. Θα κλέβατε και το παιδί σας για να κερδίσετε! Διότι θέλετε να επιβληθείτε και όχι να σας αναγνωρίσουν. Γιατί ξέρετε πως ότι έχετε χτίσει είναι βρώμικο!

Στην εποχή της «εξυγίανσης» και όχι του «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίσουν και οι άλλοι να πάνε να…», όταν είχατε καλύτερη ομάδα, κανένας δε σας έφραξε το δρόμο -σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι- για την κορυφή. Κάτι που κάνατε με τον πιο χυδαίο και πρόστυχο τρόπο για περισσότερα από 20 χρόνια!

Η ΑΕΚ που από το πρωί μέχρι το βράδυ γράφετε για τον Μελισσανίδη που ελέγχει τα πάντα, δεν πήρε ΠΟΤΕ σφύριγμα εις βάρος σας, από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της! Ούτε ένα! Την ώρα που για να την αποκλείσετε από το Κύπελλο, την εποχή του Γκιρτζίκη, πανηγυρίζατε το γκολ με το χέρι του Χάρα και μετά τρέχατε. Τα ίδια και χειρότερα κάνατε και την εποχή του Σαρρή και την εποχή του Γκαγκάτση. Γιατί πολύ απλά, αυτοί είστε!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X