Οργή στις ΗΠΑ: Αστυνομικοί βάζουν χειροπέδες σε 5χρονο για… κοπάνα! (VIDEO)

Οργή στις ΗΠΑ: Αστυνομικοί βάζουν χειροπέδες σε 5χρονο για… κοπάνα! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βίντεο σοκ στις ΗΠΑ με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν και να βάζουν χειροπέδες σε ένα 5χρονο παιδί επειδή έκανε κοπάνα.

Πλάνα από κάμερα δείχνουν δύο γυναίκες αστυνομικούς της πολιτείας του Μέριλαντ να βάζουν χειροπέδες και να ουρλιάζουν μπροστά σε ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο είχε κάνει το «έγκλημα» να φύγει από το σχολείο χωρίς άδεια.

Οι δυο αστυνομικοί παραμένουν προς το παρόν στις θέσεις τους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 14 Ιανουαρίου του 2020 και το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή από την αστυνομία της κομητείας Μοντγκόμερι.

«Πόσο χρονών είσαι;» ρωτά το αγόρι μία εκ των δυο αστυνομικών. «Πέντε», απαντά το παιδί. «Πέντε; Νιώθεις ότι μπορείς να παίρνεις αποφάσεις μόνος σου;» ρωτά ο αστυνομικός. «Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις;». Το παιδί φανερά αναστατωμένο, αρχίζει να κλαίει και να φωνάζει.
Η αστυνομία οδηγεί το αγόρι στο πίσω μέρος του περιπολικού αυτοκινήτου και οι φωνές συνεχίζονται. «Καλύτερα να σταματήσεις», λένε οι αστυνομικοί στο αγόρι επαναλαμβάνοντας ότι είναι «κακό» και πρέπει να ξυλοκοπηθεί.

«Σε χτυπάει η μαμά σου; Θα σε χτυπήσει σήμερα» ακούγεται στο βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X