Καλοί οι «βλαχοπρόεδροι» όταν πανηγύριζαν με τους… άξιους κυπελλούχους στα μπουζούκια

Καλοί οι «βλαχοπρόεδροι» όταν πανηγύριζαν με τους… άξιους κυπελλούχους στα μπουζούκια

Ας εξηγήσουμε γιατί γίνεται αυτός ο κακός χαμός μετά τις εκλογές στην ΕΠΟ κι ας θυμηθούμε και πότε ήταν… ιδανική η παρουσία των ΕΠΣ. Γράφει ο Τάσος Τσατάλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να καταλάβεις τον λόγο που γίνεται αυτός ο απίστευτος χαμός από πλευράς ΟΣΦΠ μετά τις εκλογές στην ΕΠΟ, κάνε την εξής απλή σκέψη. Ήταν η ημερομηνία ορόσημο για την οποία ζούσαν από την μέρα που μπήκε ο Λευτέρης Αυγενάκης στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού.

Ήταν ο στόχος από τον Ιούλιο του 2019. Να μη γίνουν οι εκλογές; Να χειραγωγηθούν στον απόλυτο βαθμό; Αν γίνουν και δεν είναι ασφαλές το αποτέλεσμα, τουλάχιστον να χωθούν ως αλεξιπτωτιστές την τελευταία στιγμή, κάποιοι από τους διεθνείς του 2004; Βάλτε ό,τι θέλετε, δοκίμασαν τα πάντα.

Γιατί; Έχουν την αγωνιστική πρωτοκαθεδρία, κανείς δεν τους πειράζει, η πιο ακραία διαιτητική «σφαγή» φέτος ήταν υπέρ τους στο Περιστέρι, οι αποφάσεις των επιτροπών στις υποθέσεις τους είναι «χαϊδέματα», ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν δεχθεί κατά καιρούς εξοντωτικές τιμωρίες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X