Ατζέντης Ρογκαβόπουλου: «Θα μπορούσε ήδη να είχε μείνει ελεύθερος!»

Ατζέντης Ρογκαβόπουλου: «Θα μπορούσε ήδη να είχε μείνει ελεύθερος!»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του μάνατζερ του Νίκου Ρογκαβόπουλου

Η άρνηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου να προπονηθεί με την ΑΕΚ, έγινε γνωστή στην ομάδα μέσω εξωδίκου επιστολής, που προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Μέσω της επίσημης ενημέρωσης της ΚΑΕ, αρχικά έγινε γνωστό ότι ο Ρόγκα «“έθεσε αυτόν” εκτός ομάδας» και δεν θα ταξιδέψει στην Άγκυρα για τον αγώνα της Τετάρτης (31/03, 19.00).

Ο εκπρόσωπος του 20χρονου διεθνούς, Μάριος Ολύμπιος μίλησε στο gazzeta.gr και εξήγησε: «Η εξώδικος επιστολή που αποστείλαμε στην ΑΕΚ έχει ως μοναδικό σκοπό να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του πελάτη μας και να ζητήσουμε για πολλοστή φορά από τον σύλλογο να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του ως προς τον παίκτη του. Επομένως δεν κάναμε τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από την εξάσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας!», σχολίασε αρχικά ο έμπειρος ατζέντης και συνέχισε:

«Εδώ και περίπου δύο χρόνια η διοίκηση της ομάδας δεν υλοποιεί τα όσα προβλέπει το συμβόλαιο του Νίκου Ρογκαβόπουλου, όσον αφορά στα οφειλόμενα και παρ’ ότι θα μπορούσαμε να το είχαμε καταγγείλει για να αποκτήσει ο αθλητής την ελευθερία του, δεν το κάναμε και επιλέξαμε τον “δρόμο” της υπομονής, του σεβασμού, της καλής πίστης και του διαλόγου! Αυτά ως προς αποκατάσταση της αλήθειας και περιμένοντας την ανταπόκριση ΑΕΚ στο αίτημά μας», κατέληξε ο manager του Νίκου Ρογκαβόπουλου, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X