Μπέιλ: «Έχω συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης» (VIDEO)

Μπέιλ: «Έχω συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποτελεί για ακόμη μια φορά το επίκεντρο σε Αγγλία και Ισπανία. Ο Ουαλός εξτρέμ είχε δηλώσει προ ημερών πως στόχος του ήταν να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να απολαύσει ξανά το ποδόσφαιρο, το οποίο και συμβαίνει στην Τότεναμ, αλλά και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ώστε να είναι έτοιμος για το ερχόμενο Euro.

Παράλληλα, υπήρχαν και δημοσιεύματα από την Ισπανία που ανέφεραν ότι ο Μπέιλ πρέπει να θεωρείται… τελειωμένος από τους Μαδριλένους, με τον Ουαλό να παίρνει θέση για όσα συμβαίνουν. «Πρώτα απ’ όλα έχουμε τη φετινή σεζόν που φτάνει στο τέλος της, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και μετά έχουμε και το Euro. Το συμβόλαιό μου αναφέρει ότι ανήκω και την επόμενη σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης και γι’ αυτό είπα ό,τι είπα πριν από μερικές μέρες. Δεν νομίζω ότι ήταν προσβολή για κάποια πλευρά. Είναι αυτό που πρέπει να κάνω νομικά, δηλάδη δεσμεύομαι με ένα έγγραφο και πρέπει να γυρίσω.

Η Ρεάλ είναι η ομάδα στην οποία ανήκω και στην Τότεναμ είμαι ως δανεικός. Μετά τον δανεισμό η συμφωνία λέει ότι επιστρέφω. Ήθελα να παίξω και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα από τη Ρεάλ ενόψει και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θα επιστρέψω, θα καθίσουμε με τον μάνατζέρ μου να δούμε τι γίνεται και θ’ αποφασίσουμε…», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X