Βαλμπουενά: Στον Ολυμπιακό έως το 2022

Βαλμπουενά: Στον Ολυμπιακό έως το 2022
Photo Credits: INTIME

Ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ο Ματιέ Βαλμπουενά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φοράει έως το 2022 ο Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Θρύλου και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Βαλμπουενά ήρθε στον Θρύλο το καλοκαίρι του 2019 και την πρώτη χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Ελλάδας. Ο διεθνής Γάλλος σε ενάμιση χρόνο έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 70 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει 11 φορές».

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισαν να διατηρήσουν στο δυναμικό του συλλόγου μια από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα. Εναν παίκτη που την τελευταία 2ετία έχει σημαντική προσφορά στην επιστροφή των Ερυθρόλευκων στους τίτλους, αλλά και στους ομίλους του Champions League, αποτελώντας μία από τις ηγετικές μορφές του συλλόγου.

Εκείνο που έχει αξία να σημειωθεί είναι ότι ο Βαλμπουενά συμφώνησε να παραμείνει στον Πειραιά με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που προέβλεπε ακόμη και η περσινή συμφωνία του με τους Ερυθρόλευκους. Ενώ αναλόγως την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται, αναμένεται να έχει διαφορετικό ρόλο στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και τις συμμετοχές του στα παιχνίδια των πρωταθλητών.

Η φετινή παρουσία του Βαλμπουενά δεν είναι το ίδιο καλή με την πρώτη του, ωστόσο, με 28 συμμετοχές, 2 γκολ και 8 ασίστ, έχει προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια στην επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού. Η συνολική του παρουσία με τα ερυθρόλευκα είναι εντυπωσιακή, καθώς σε σύνολο 70 αγώνων αυτή τη 2ετία έχει σκοράρει 11 γκολ και έχει μοιράσει 31 ασίστ!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X