Σπρώχνουν τρελό χρήμα στον Παναθηναϊκό για το γήπεδο στο Βοτανικό

Σπρώχνουν τρελό χρήμα στον Παναθηναϊκό για το γήπεδο στο Βοτανικό
Photo Credits: INTIME

Κατατέθηκε αίτημα χρηματοδότησης ύψους 70 εκατ. για τον Βοτανικό, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός παλεύει να βρει άκρη αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αναμένεται να πέσει πολύ χρήμα για να γίνει το γήπεδο.

Ο Μπακογιάννης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Από Τις Έξι» αποκάλυψε ότι κατατέθηκε το πρώτο επίσημο αίτημα χρηματοδότησης του έργου ύψους 70 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακογιάννης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

«Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά κανονικά μέσα στα χρονοδιαγράμματα που προβλέπονται. Σήμερα, μάλιστα, κατατίθεται το πρώτο επίσημο αίτημα χρηματοδότησης ύψους 70 εκατ. ευρώ. Δεν μιλάμε, απλώς, για ένα γήπεδο. Πρόκειται για μία μητροπολιτική παρέμβαση. Είναι η δημιουργία δύο πόλων μέσα στην Αθήνα. Στη Λεωφόρο θα δημιουργήσουμε ένα χώρο πράσινου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο χαμένο.

Επίσης, πρέπει να βάλουμε μπροστά την περιοχή του Βοτανικού. Ο Βοτανικός απαιτεί γήπεδο και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Υποδομές, επενδύσεις και πολεοδομικές ρυθμίσεις. Είναι μία περιοχή της πρωτεύουσας που πρέπει να μπει ξανά στον χάρτη. Να προσελκύσει επενδύσεις, οι οποίες υπολογίζονται σε πρώτη φάση σε ποσό μεγαλύτερο των 300 εκατ. ευρώ. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι αναπτυξιακό έργο. Θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας για όλη την Αθήνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X