Ολυμπιακός: Γυρίζουν Σισέ, Μάρκοβιτς, πωλείται ο Σεμέδο

Ολυμπιακός: Γυρίζουν Σισέ, Μάρκοβιτς, πωλείται ο Σεμέδο
Photo Credits: INTIME

Επιστρέφουν οι δανεικοί στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι σίγουροι στη Γαλλία ότι η Σεντ Ετιέν δεν προτίθεται να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς (13 εκατ.ευρώ) του Παπέ Σισέ και θα του επιτρέψει να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Οι «στεφανουά« φέρονται να έχουν αποφασίσει να πάνε σε ολικό λίφτινγκ της άμυνάς τους και η… μπάλα θα πάρει και τον Αφρικανό στόπερ των Πειραιωτών.

Την ίδια στιγμή στο μεγάλο λιμάνι έχουν αποφασίσει να ρίξουν προσεκτικές ματιές, στην καλοκαιρινή προετοιμασία, στον Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς που είναι δανεικός στην Παρτιζάν.

Αν συνυπολογίσουμε την ύπαρξη των Σωκράτη, Σεμέδο και Μπα (συν τον Αβραάμ) θα υπάρξει… πολυκοσμία και αποφάσεις πρέπει να ληφθούν.

Ο Σεμέδο ήταν και παραμένει στο στόχαστρο ουκ ολίγων ομάδων. Ωστόσο στο λιμάνι θα προτιμούσαν να βρεθεί αγοραστής για τον Σισέ και η ομάδα να μείνει ως έχει και του χρόνου συν τον Μάρκοβιτς.

Όμως, επειδή όπως φαίνεται δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να έρθει μια καλή πρόταση για τον Σενεγαλέζο θα ελλοχεύει πάντα ο «κίνδυνος» πώλησηςγια τον Σεμέδο.

Σε αντίθεση με την περυσινή σεζόν πάντως που ο Πέντρο Μαρτίνς ούτε να σκέφτεται δεν ήθελε πιθανή πώληση του Σεμέντο, φέτος υπάρχει ο Σωκράτης που θα πάρει τη… σκυτάλη του ηγέτη της άμυνας.

Συνεπώς; Γυρίζουν Σισέ, Μάρκοβιτς, φεύγει ο Σεμέδο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X