Γώγος: «Ισως την Πέμπτη οι αποφάσεις για κάποια άρση μέτρων» (VIDEO)

Γώγος: «Ισως την Πέμπτη οι αποφάσεις για κάποια άρση μέτρων» (VIDEO)

Ο καθηγητής για την κατάσταση με την πανδημία στη χώρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα, θέλουμε αποφόρτιση του συστήματος για να είμαστε ασφαλείς και το ΕΣΥ, που ευτυχώς υπάρχει σταθεροποίηση, αν και υπάρχει πίεση», δήλωσε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος.

Ο καθηγητής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, παραδέχθηκε ότι συζητείται το θέμα της απελευθέρωσης της κινητικότητας, ενώ τόνισε πως αν και υπάρχει κόπωση από όλους στην τήρηση των μέτρων, «θα ήταν όλα καλύτερα αν τα τηρούσαμε». Όσον αφορά στα επόμενα βήματα, για την άρση των μέτρων, είπε πως, την Τετάρτη συνεδριάζει η Επιτροπή που θα μελετήσει τα επιδημιολογικά δεδομένα, αλλά και την κατάσταση στα νοσοκομεία της επικράτειας.

«Αποφάσεις θα ληφθούν την Παρασκευή ή ακόμα και την Πέμπτη, αν θέλουμε να προλάβουμε κάποια πράγματα», συμπλήρωσε σχετικά. Ερωτηθείς για το αν θα είναι υποχρεωτικό το self test, είπε πως «εξ ορισμού δεν είναι υποχρεωτικό, αφού το κάνεις μόνος σου», τονίζοντας την υποχρεωτικότητα για τεστ αντιγόνου, στην περίπτωση που κάποιο self test βγει θετικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X