Survivor: Χαμός στο πάρτι της ένωσης -Δείτε πως τραγούδησαν όλοι οι παίκτες! (VIDEO)

Survivor: Χαμός στο πάρτι της ένωσης -Δείτε πως τραγούδησαν όλοι οι παίκτες! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανυπομονησία περίμεναν οι φίλοι του Survivor το επεισόδιο της Κυριακής και το πάρτι της Ενωσης που κάθε χρόνο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά.

Οι κόκκινοι και μπλε του Survivor κατέκλυσαν τις ντουζιέρες και έκαναν το πρώτο τους μπάνιο μετά από τρεις μήνες, ενώ στη συνέχεια φόρεσαν καθαρά και εντυπωσιακά ρούχα για το πάρτι της ένωσης. Το νερό ήταν άφθονο, όπως και το αφρόλουτρο, με τους παίκτες να μην μπορούν να συγκρατήσουν την χαρά τους και να το απολαμβάνουν. Μάλιστα, τα πλάνα της παραγωγής εστίασαν στα καλλίγραμμα κορμιά ανδρών και γυναικών, με κάποιους να δείχνουν ακόμα περισσότερο την σέξι πλευρά τους. Στο τέλος όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλον, αφού όλοι οι παίκτες ήταν αγνώριστοι.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο διαγωνισμός τραγουδιού ανάμεσα στους παίκτες, όπου οι γυναικείες παρουσίες τράβηξαν τα βλέμματα, ενώ και τα αστεία από τον Γιώργο Λιανό έφτιαξαν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Δείτε όλα όσα έγιναν:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X