Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Πέρασε από το Βουκουρέστι με Γκνάμπρι, η Γερμανία (VIDEO)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Πέρασε από το Βουκουρέστι με Γκνάμπρι, η Γερμανία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γερμανία σκόραρε νωρίς και διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα απέναντι στη Ρουμανία με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Γκνάμπρι ήταν εκείνος που στο 16ο λεπτό χάρισε τη νίκη στη Γερμανία με δεξί πλάσε, μετά από ασίστ του Χάβερτζ. Mε αυτό το τρίποντο η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ ισοβαθμεί στην πρώτη θέση μαζί με την Αρμενία, έχοντας πετύχει το απόλυτο, στα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ για το 2022.

Μετά το γκολ του Γκνάμπρι, η «νασιονάλμανσαφτ» προσπάθησε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα και είχε μια ακόμα ευκαιρία να να κάνει δύο τα τέρματα της αλλά αυτός δεν κατάφερε να δώσει τέλος στο ματς. Στην επανάληψη οι Γερμανοί είχαν καλές προϋποθέσεις σε ορισμένες περιπτώσεις για ένα δεύτερο τέρμα, με τον ίδιο παίκτη, αλλά και λίγο νωρίτερα με το σουτ του Γκορέτσκα να εξουτερώνεται από τον Νίτα. Επιπλέον και κάποιες ακόμα περιπτώσεις που ειδικά ο Σανέ το παράκανε και δεν έβγαλε ασίστ, ενώ στο 90’ ο Στάντσιου λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στην εκπνοή, αλλά το αριστερό σουτ έφυγε έξω.

Στο άλλό ματς του δεκατου ομίλου η Βόρεια Μακεδονία συνέτριψε με συνοπτικές διαδικασίες το Λιχτενστάιν. Το σκορ άνοιξε ο Ριστόφσκι στο 7ο λεπτό, για να έρθουν γκολ από τον Τραϊκόφσκι, στο 51’ και στο 54’, ο Έλμας στο 62’ έκανε το 4-0, για να διαμορφωθεί το τελικό 5-0 από τον Νεστορόφσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X