AEK: Οι νεαροί Μαντζουρανάκης και Τσαρούχας στην πρώτη ομάδα

AEK: Οι νεαροί Μαντζουρανάκης και Τσαρούχας στην πρώτη ομάδα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανέβασε ακόμη δύο παιδιά από την Κ19 για να «γεμίσει» τις προπονήσεις της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει πολλές απουσίες στις προπονήσεις στα Σπάτα και για αυτό… ενισχύθηκε εκ των έσω.

Η ΑΕΚ έχει θέσει κάποιους στόχους για τη δουλειά στα Σπάτα ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο, αυτή η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων βρίσκει την Ενωση με πολλές και σημαντικές απουσίες στα Σπάτα. Οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, Στράτος Σβάρνας, Λιβάι Γκαρσία, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Ιονούτ Νεντελτσιάρου, Μάριο Μιτάι, Γιάννης Σαρδέλης, Θεοδόσης Μαχαίρας και Ευθύμης Χριστόπουλος (οι τρεις τελευταίοι επέστρεψαν την Παρασκευή) έχασαν προπονήσεις καθώς είναι διεθνείς. Και οι περισσότεροι θα χάσουν και αυτές των επόμενων ημερών.

Από την άλλη, ο Αντρέ Σιμόες είναι εκτός δράσης και βρίσκεται στην Πορτογαλία για θεραπεία και δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος των πλέι οφ, ο Γεβγέν Σάκχοφ έπαθε θλάση στο ματς με τον ΠΑΟΚ και πήγε στην Ουκρανία, ο Κώστας Γαλανόπουλος αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό ίσως και σήμερα, ενώ η κατάσταση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα κριθεί αυτή την εβδομάδα.

Ενισχύσεις στην ΑΕΚ

Εδώ και καιρό έχουν ανέβει στην πρώτη ομάδα από την Κ19, οι Κορομηλάς, Ρουκουνάκης και Κάτσικας. Με τα προβλήματα που υπάρχουν τώρα, η ΑΕΚ ανέβασε ακόμη δύο παιδιά. Πρόκειται για τον νεαρό μέσο Φίλιππο Τσαρούχα και τον αμυντικό Γιάννη Μαντζουρανάκη. Ο πρώτος, γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου 2002 βρίσκεται τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2017. Ενώ ο δεύτερος γεννημένος στις 10 Ιουνίου 2002 είναι στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2015 και είναι διεθνής με την Εθνική Κ16.

Και ο Μανόλο Χιμένεθ με το προπονητικό τιμ, τσεκάρουν την κατάσταση τους και προσπαθούν να τους βάλουν στο… πνεύμα και στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X