Λουίς Ενρίκε: «Στο όριο του εμφράγματος»

Λουίς Ενρίκε: «Στο όριο του εμφράγματος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Ενρίκε επέλεξε την ατάκα «στο όριο του εμφράγματος» για να δείξει το άγχος του μέχρι να έρθει το γκολ του Ντάνι Όλμο στο 90+2′, έπλεξε το εγκώμιο της Γεωργίας και στάθηκε τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην παρουσία 20.000 φιλάθλων στην Τιφλίδα.

 

«Στο όριο του εμφράγματος. Δεν παίξαμε πολύ καλά και μάς κόστισε. Χάσαμε την αυτοπεποίθηση που είχαμε χτίσει. Ένα αμυντικό λάθος οδήγησε στο πρώτο γκολ. Γνωρίζαμε ότι στο δεύτερο μέρος θα ήταν πιο δύσκολο. Θα είναι το ίδιο έργο και με το Κόσοβο.

Δεν λάμπουμε όπως συνήθως. Φαίνεται. Κάναμε επτά αλλαγές. Η παρουσία κόσμου έπαιξε το ρόλο της. Με εξέπληξε η Γεωργία. Είναι τρεις βαθμοί και μου είναι το ίδιο αν τους αξίζαμε ή όχι. Δεν πρέπει να χαλαρώσει κανείς κόντρα στο Κόσοβο. Δεν υπάρχουν μικροί αντίπαλοι, ειδικά όταν κλείνονται στην άμυνα.

Σήμερα η μπάλα αναπηδούσε… είδαμε το γήπεδο, αν δεν έχεις εμπνεύσεις θα υποφέρεις. Ξέρω πως ό,τι και να γίνει με τον Ράμος, πάντα θα δημιουργείται ζήτημα από τον Τύπο», τόνισε ο Αστουριανός προπονητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X