Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Σταμάτησε στα… οκτώ η επιβλητική Δανία -«Γλέντησαν» τον Ρέαμπτσιουκ (VIDEO)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Σταμάτησε στα… οκτώ η επιβλητική Δανία -«Γλέντησαν» τον Ρέαμπτσιουκ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο περιθώρια για αμφισβήτηση δεν άφησε υποδεχόμενη τη Μολδαβία στη «MCH Arena» η Δανία, η οποία επικράτησε με το επιβλητικό 8-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου των προκριματικών του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2022!

Έτσι, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην κορυφή του γκρουπ με 6 βαθμούς και στο +5 από τις υπόλοιπες τέσσερις (με ματς λιγότερο) πλην της σημερινής της αντιπάλου, η οποία δεν έχει πόντο. Η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου της οποίας προηγούταν ήδη με 5-0!

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ με εκτέλεση πέναλτι στο 19′. Ο Μίκελ Ντάμσγκαρντ στο 22′ και το 29′ με σουτ από το ύψος του πέναλτι και της μικρής περιοχής, αντίστοιχα, τριπλασίασε (3-0) τέρματα της χώρας του. Για να έρθει ο Τζενς Στρίγκερ στο 35′ με ωραίο πλασέ και ο Ματίας Γένσεν στο 39′ να ολοκληρώσουν την… παράσταση (5-0) της Δανίας για το πρώτο μέρος.

Το δεύτερο άρχισε με την ίδια ακριβώς διάθεση για τους γηπεδούχους με τον Ντόλμπεργκ να γράφει το 6-0 στο 48′ με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από παράλληλη σέντρα του Ντάμσγκαρντ. Κάπου εκεί τα πράγματα, λόγω και των αρκετών αλλαγών, έδειχναν να ηρεμούν. Ωστόσο, η Δανία θέλησε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με δύο «κερασάκια». Τα οποία έβαλαν οι Σκοβ και Ινγκβάρτσεν στο 82′ και το 89′, αντίστοιχα, διαμορφώνοντας το τελικό 8-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X