Μέιρα: «Απαράδεκτο να πετάει ο Κριστιάνο το περιβραχιόνιο» (VIDEO)

Μέιρα: «Απαράδεκτο να πετάει ο Κριστιάνο το περιβραχιόνιο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φερνάντο Μέιρα «έκραξε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την αντίδρασή του να πετάξει το περιβραχιόνιο μετά το καθαρό γκολ του που δεν μέτρησε στο 90+3′ του Σερβία – Πορτογαλία.

H Σερβία και η Πορτογαλία αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2) το βράδυ του Σαββάτου (27/3) με το φινάλε στην αναμέτρηση του «Ράικο Μίτιτς» να είναι απίθανο καθώς δεν μέτρησε καθαρό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο (η μπάλα είχε περάσει όλη τη γραμμή, αλλά δεν υπήρχε goal line technology) στο 90+3′. Η φάση έφερε την «έκρηξη» του CR7 ο οποίος πέταξε το περιβραχιόνιο – εξήγησε αργότερα με ανάρτησή του στο Instagram γιατί – και αποχώρησε λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ματς.

Ο 42χρονος παλαίμαχος πρώην διεθνής Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός των Μπενφίκα, Στουτγκάρδη, Γαλατασαράι και Σαραγόσα, Φερνάντο Μέιρα, «έκραξε» με δηλώσεις του στη Record τον συμπατριώτη του για την κίνηση να πετάξει κάτω το περιβραχιόνιο.

«Το γκολ είναι καθαρό, αλλά ο Κριστιάνο δεν μπορεί να πετάει στο έδαφος το περιβραχιόνιο. Δεν είναι αποδεκτό για τον αρχηγό της εθνικής. Δεν μπορεί να πηγαίνει στα αποδυτήρια ενώ συνεχίζεται το ματς. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή του, αλλά πρέπει να δίνει το παράδειγμα. Κι αυτή τη νύχτα δεν το έδωσε».

Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο Φερνάντο Σάντος – ο οποίος στο Βελιγράδι έφτασε τα 1000 ματς στην προπονητική του καριέρα – στη συνέντευξη Τύπου ο διαιτητής, Ντάνι Μακέλι, τού ζήτησε συγγνώμη στα αποδυτήρια του «Ράικο Μίτιτς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X