ΑΕΚ: Σαν να μην πέρασε μια μέρα για την ΑΕΚ που διέλυσε με 7-1 τον Ηνίοχο!

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ-Αράζ
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα Futsal της ΑΕΚ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με μια εντυπωσιακή νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ που συνέτριψε με 7-1 τον Ηνίοχο εκτός έδρας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα επανήλθε μετά από πέντε σχεδόν μήνες και η «Ένωση» έδειξε πως η απραξία δεν είναι ικανή για να ανακόψει την φετινή πορεία της. Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα πήρε μια ευρεία νίκη και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με αμυντική προσήλωση, δημιουργώντας δυσκολίες στους παίκτες του Γιάννη Ζιάβα. Όσο περνούσε η ώρα, οι “κιτρινόμαυροι” κέρδιζαν χώρο στο γήπεδο και απείλησαν την αντίπαλη εστία. Τελικά, μετά από οργανωμένη επίθεση, ο Ντάτης από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 10′, ο Σκουτέλης έκλεψε τη μπάλα και σημείωσε το 2-0. Η “Ένωση” έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να μεγαλώσει το σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε. Τελικά, 2″ πριν το ημίχρονο, ο Ηνίοχος μείωσε σε 1-2 με τρομερό γκολ πίσω από το κέντρο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Δελλαπόρτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-3. Οι Πρωταθλητές πίεσαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και ανάγκασαν τον αντίπαλο γκολκίπερ να προβεί σε μεγαλές επεμβάσεις. Στο 36′, ωστόσο, ο τερματοφύλακας του Ηνίοχου έχασε τον έλεγχο της μπάλας και σημείωσε αυτογκόλ (1-4). Στο 39′ ο Ασημακόπουλος με απίστευτο τελείωμα έκανε το 1-5, εν μέσω αποθέωσης, ενώ το 1-6 και το 1-7 τα σημείωσε ο Θανασάι με ισάριθμες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

Ηνίοχος ΠΟΑΣΑ – ΑΕΚ 1-7
Σκόρερς
: Ντάτης, Σκουτέλης, Δελλαπόρτας, Αυτογκόλ, Ασημακόπουλος, Θανασάι (2).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X