Ιωνικός-Παναχαϊκή: Με... buzzer beater στην κορυφή (VIDEO)

Ιωνικός-Παναχαϊκή: Με... buzzer beater στην κορυφή (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιωνικός πάτησε ξανά κορυφή.

Με γκολ του Μάναλη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, η ομάδα της Νίκαιας λύγισε την Παναχαϊκή (1-0) και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Super League 2. Βήμα παραμονής για Δόξα Δράμας και Απόλλωνα Λάρισας.

Το ματς στη Νίκαια ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να έχουν το άγχος από το… πρέπει της νίκης αφού την προηγούμενη ημέρα ο Λεβαδειακός είχε περάσει αέρα από την Ρόδο με 4-0 κόντρα στον Διαγόρα. Αυτό φάνηκε στο ματς, με τον Ιωνικό να μην έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση, να… εγκλωβίζεται από την Παναχαϊκή, η οποία «λύγισε» στο φινάλε με τον Μάναλη να σκοράρει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων για να φέρει την ομάδα της Νίκαιας μόνη της στην κορυφή. Μάλιστα, αυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη του Ιωνικού στο πρωτάθλημα με γκολ από το 80ο λεπτό και μετά.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας που πέρασε με 2-1 από την Άρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη. Όλα τα γκολ του αγώνα στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με τον Θεολόγου στο 73′ να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και τον Χατζή τρία λεπτά μετά να δίνει αέρα δύο τερμάτων στον Απόλλωνα. Ο Ναζίμ με πέναλτι στο 80ο λεπτό μείωσε σε 2-1 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Σπουδαία νίκη και για την Δόξα Δράμας, η οποία επικράτησε 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας. Ο Μαυριάς στο 23′ και ο Βάντερσον στο 51′ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, με τον Ντάλα Κόστα στο 69′ να μειώνει χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X