Θέλει να «δέσει» τον Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα (VIDEO)

Θέλει να «δέσει» τον Ντεμπελέ η Μπαρτσελόνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από εκεί που ήταν ένα βήμα από την αποχώρηση, στην λίστα με τους βασικούς και αναντικατάστατους αλλά και με προοπτική περαιτέρω παραμονής του στο «Καμπ Νου» για… πολλά χρόνια ακόμα.

Για τον Ουσμάν Ντεμπελέ ο λόγος, με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα να έχει βάλει… μπροστά τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως γράφει η «Mundo Deportivo».

Ο Γάλλος εξτρέμ, που αποκτήθηκε από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2017 έναντι 105 εκατομμυρίων ευρώ, συν άλλα 40 σε μορφή μπόνους -από τα οποία τα 30 έχουν ήδη πληρωθεί- άλλαξε άρδην το κλίμα υπέρ του κι ετοιμάζεται να παραμείνει «μπλαουγκράνα» και μετά το 2022…

Τα προβλήματα τραυματισμών αποτελούν παρελθόν για τον Ντεμπελέ, που μετράει ήδη 23 συνεχόμενες συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις -τις 18 ως βασικός- με πέντε τέρματα και δύο ασίστ, με αποτέλεσμα οι Καταλανοί να θέλουν να τον ανταμείψουν με νέο συμβόλαιο άμεσα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X