Ισπανία: Μπλακάουτ στην τελευταία προπόνηση -Εκαναν ντους με τα κινητά (VIDEO)

Ισπανία: Μπλακάουτ στην τελευταία προπόνηση -Εκαναν ντους με τα κινητά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκοτάδι έπεσε λόγω μπλακάουτ στο «Μπόρις Παϊχάτζε» μισή ώρα μετά την έναρξη της προπόνησης της εθνικής Ισπανίας για το ματς με τη Γεωργία. Με το φακό του κινητού τους έκαναν ντους οι παίκτες της «ρόχα», ζήτησαν συγγνώμη και εγγυήθηκαν την ομαλή διεξαγωγή του ματς οι γηπεδούχοι.

Η Γεωργία υποδέχεται στο απόγευμα της Κυριακής (28/3) την Ισπανία για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, ωστόσο η τελευταία προπόνηση της «ρόχα» το Σάββατο (27/3) είχε απρόοπτο. Μισή ώρα μετά από την έναρξή της έπεσε… σκοτάδι στο «Μπόρις Παϊχάτζε» λόγω μπλακάουτ. Φυσικά η προπόνηση σταμάτησε, αλλά υπήρχαν και πρακτικές δυσκολίες.

Για παράδειγμα οι Ισπανοί διεθνείς έκαναν ντους χρησιμοποιώντας το φακό από τα κινητά τους τηλέφωνα. «Έχω ζήσει αρκετά πράγματα, αλλά αυτό είναι ιστορικό», σχολίασε ο Σέρχιο Ράμος. Οι υπεύθυνοι της γεωργιανής ομοσπονδίας εγγυήθηκαν ότι το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί και το ματς θα διεξαχθεί ομαλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X