Σε παραίτηση προτρέπουν τον Αυγενάκη τα ΜΜΕ του Μαρινάκη μετά το κάζο στην ΕΠΟ!

Σε παραίτηση προτρέπουν τον Αυγενάκη τα ΜΜΕ του Μαρινάκη μετά το κάζο στην ΕΠΟ!

Η ήττα στις εκλογές έχει φέρει εκνευρισμό στα ΜΜΕ του Μαρινάκη για τον Λευτέρη Αυγενάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημάδια νευρικού κλονισμού παρουσιάζουν τα άμεσης ή έμμεσης ιδιοκτησίας ή/και επιρροής διαδικτυακά ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΟ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε άρθρο, από αυτά που αναδημοσιεύονται αυτούσια σε όλα τα «συνδεδεμένα» ΜΜΕ και ταυτίζονται με τις θέσεις του Ολυμπιακού, ζητείται η παραίτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Το άρθρο, με αφορμή πάντα το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΟ, συμπεραίνει ότι «κατατατροπώθηκε η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υφυπουργός της» και καταλήγει ως εξής: «Καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση» δήλωσε προ ολίγου ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ίσως στο αποκορύφωμα της αποτυχίας του. Λέει κάτι που ξέρει καλά πως δεν είναι αλήθεια. Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) του μήνυμα -μετά από αυτό το αποτέλεσμα- δεν θα μπορούσε παρά να είναι εκείνο που θα έθετε την παραίτηση του στη διάθεση του Πρωθυπουργού. Αλλά που…».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X