Τάνκοβιτς: «Ωραίος τύπος ο Ιμπραΐμοβιτς» (VIDEO)

Τάνκοβιτς: «Ωραίος τύπος ο Ιμπραΐμοβιτς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ μίλησε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, μίλησε στη Nova για την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Εθνική Σουηδίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Ένα πολύ καλό νέο για το σουηδικό ποδόσφαιρο η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ακόμα και στην ηλικία που βρίσκεται αποδεικνύει ότι παίζει σαν ένας νεαρός παίκτης. Διψάει για να προσφέρει. Μίλησα για λίγο μαζί του και είναι έτοιμος, έχει μεγάλη διάθεση να προσφέρει».

Για το πώς είναι να είσαι συμπαίκτης του Ιμπραΐμοβιτς: «Στην αρχή είχα λίγο άγχος. Ήμουν νέος σε ηλικία όταν έπαιξα μαζί του για πρώτη φορά. Την ίδια στιγμή όμως σε ενθαρρύνει για να γίνεις καλύτερος παίκτης, να πάρεις πρωτοβουλίες μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω απ’ αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να μάθεις απ’ αυτόν αναμφισβήτητα».

Για το πώς θα τον χαρακτήριζε εκτός γηπέδου: «Θα ακούσετε διάφορες ιστορίες για την προσωπικότητά του. Από τη δική μου πλευρά πρόκειται για έναν εξαιρετικό τύπο. Έχουμε πάει για φαγητό και για καφέ αρκετές φορές. Για μένα είναι σαν ένας κανονικός άνθρωπος εκτός γηπέδου. Μέσα στο γήπεδο είναι ένας νικητής. Έχει πνεύμα νικητή. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να σας το εξηγήσω ιδιαίτερα, το γνωρίζει όλος ο κόσμος αυτό. Εκτός γηπέδου είναι ένας πολύ ωραίος τύπος. Ήρεμος, χαλαρός…».

Για το ότι δεν είναι καλό νέο για την Ελλάδα η επιστροφή του Ζλάταν στην Εθνική Σουηδίας: «Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι αγώνες. Ας ελπίσουμε ότι όταν θα διεξαχθούν οι συγκεκριμένοι αγώνες να βρίσκομαι και εγώ στην αποστολή της Σουηδίας και να παίξω εναντίον της Ελλάδας. Θα είναι διασκεδαστικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X